2777
2789
عنوان

مبتلا به لوپوس شدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4524 بازدید | 39 پست
چی هست 😔

یه بیماری گند و مزخرف.به همه جا میزنه.یه بیماری خود ایمنی.

من یک نامادری هستم.نامادری ها مادرانی هستند که به اندازه یک مادر و حتی بیشتر انرژی صرف میکنند اما هرگز به اندازه یک مادر ستایش نمیشوند.نه تنها ستایش نمیشوند که حتی گاهی ...اما خدایی دارم که قدردان من است...
نمیدونم چیه....😔😔 انشالله پروسه درمانت کوتاه باشه. بچه ت چند وقتشه ؟

ی۶ بیماری خود ایمنیه.شبیه ام اس.

من یک نامادری هستم.نامادری ها مادرانی هستند که به اندازه یک مادر و حتی بیشتر انرژی صرف میکنند اما هرگز به اندازه یک مادر ستایش نمیشوند.نه تنها ستایش نمیشوند که حتی گاهی ...اما خدایی دارم که قدردان من است...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم...ناراحت نباش عزیزم هر بیماری درمان داره...داداش منم دو ماهه مبتلا ب روماتیسم ستون فقرات شده..بیماریشم درمان قطعی نداره منکه خیلی غصه میخورم براش ولی خوب بازم توکلم ب خداست شما هم توکلت ب خدا باشه انشاالله که سلامت باشین...ضمنا حتما توی نت در مورد بیماریتون مطالعه کنید و باهاش آشنا بشین

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
علایمت چی بود

درد کل بدن و درد مفاصل و تورم مفاصل و یه عالمه چیزای دیگه.پوستم خشک میشه.سردرد دارم دائم...

ولی هیچ وقت فکر نمیکردم مریضم.فکر میکردم از خستگی و اینا باشه.

در حد ام اس؟

نه ام اس بدتره.

به پوست و مو زده؟ امیدوارم زودتر برطرف بشه

بله.و البته مفاصلم.

😳😳 قابل درمانه دیگه؟

نه درمان نداره.فقط باید هرچه زودتر کنترل بشه.داروهاش هم اکثرش کورتونه

درد کل بدن و درد مفاصل و تورم مفاصل و یه عالمه چیزای دیگه.پوستم خشک میشه.سردرد دارم دائم... ولی هیچ ...

ببین بیماری تو قابل کنترل هستش پس زیاد نگران نشو...اسمش رو نمیارم ولی مقایسه کن با بیماریهای دیگه ببین چقدر خوبه از اونا نیست

خدایا فراموشم نکن💓💓💓
نه درمان نداره.فقط باید هرچه زودتر کنترل بشه.داروهاش هم اکثرش کورتونه

نگران نباش هر روز علم داره پیشرفت میکته حتما خیلی زود ی درملن جدید پیدا میشه. خدا رو شکر ک زودتر فهمیدی عزیزم. دکترت مطمئنه؟ پیش چند نفر برو

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند