2777
2789

بچه ها من هیچ وقتتتتت ب هیشکیییی نگفتم ولی نمیدونم چرااا چند وقته ک بدجوررر شکاک شدم هیچی هم ندیدما ازش ولی شکاکم ب حدی ک هم خودم هم همسرم خیلی اذیت میشیم. هستین بگم؟ 

وای منم به دوس پسرم میخوام امتحانش کنم😭

خانم عزیزی که فک میکنی مریم مقدسی ولی رفتارت درحد یه خانم جلسه ایه خاله زنکه من هرکاری تو زندگیم کنم مطمئن باش منو تو قبر خودم میذارن پس سرت تو کار خودت باشه😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ببینید ما درون خودمون یه چیز های منفی ای داریم که یوهویی سر از زندگیمون بیرون میکنن و خب میبینیم که ماها سوارشون شدیم 

مثل حس بدگمانی یا حسادت یا....

شما باید به خودت اطمینان خاطر بدی که هیچ خیانت و.... ای نیست تو زندگیت و نباید بزاری افکار منفی زندگیت رو خراب کنن

ازش بدم میاد مثلا بره بیرون نیم ساعت دیرکنه میگم حتماااتت قرار داره بعد مثلا شماره ناشناس تو گوشیش ببینم یا ببینم تو گروهی ک با دوستاش داره دوستاش شوخی جنسی کنن باهم من قاط میزنم

خیلی صفت بدیه هرکس اطرافیان ما اینطوری بوده طلاق رفته ، اگه فیلم یا داستان خیانت میخونی ترک کن ، شکاکیت بازی با دم شیره، اگه شوهرت و با یه زن دیدی بگو حتما خواهرش بوده ؛، خیلی خطرناکه

وای خیلی بده شوهرم خیلی خوبه ها مطمعنم ازش ولی از بس تو نی نی سایت خوندم دیونه شدم حتی تو خیابون داریم میریما میگم چرا نگاه ب اون زنه کردی با وجود اینمه خودم راحت نگاه این و اون میکنم