2777
2789
عنوان

پریروز عمل بینی انجام دادم بیاین

153 بازدید | 10 پست

چرا همش بی حالم؟ میخوابم و خیلی درد دارم سرم داره میترکه و بدنم انگار تب داره کی تموم میشن این سختی ها

صورتمم ورم خیلی شدیدی داره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه ها دکتری میشناسین که بینی گوشتی رو خوب در بیاره؟

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 
بچه ها دکتری میشناسین که بینی گوشتی رو خوب در بیاره؟

بینی منم نیمه گوشتی بود همین دکترم تهران هم عمل میکنه کارش خیلی خوبه. با اینکه هنوز روش آتل هست ولی دوسش دارم

بینی منم نیمه گوشتی بود همین دکترم تهران هم عمل میکنه کارش خیلی خوبه. با اینکه هنوز روش آتل هست ولی ...

من قبلا عمل کردم ولی خوب نشده 

اسم دکترتو بگو عزیزم اگه پیجم داره ادرسشو بده

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 
کی سرپا میشم بچه ها؟

وقتی گچتو باز کنی