2777
2789
عنوان

اگه خانواده همسرتون اذیتتون کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 59 پست
وای خوب میکنی ولی خیلی سخته همه به چشم دشمن نکات کنن 

به جهنم خدا که هست بزار نگاه کنن اصلا نگاهشون مهم نیستش برام ما یه ساختمونیم خونمو تو شیشه کردن الان شکر خدا ارامش دارم مگه یه آدم چقدر تحمل داره اخه 

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

به جهنم خدا که هست بزار نگاه کنن اصلا نگاهشون مهم نیستش برام ما یه ساختمونیم خونمو تو شیشه کردن الان ...

منم تو یه ساختمون و یه اتاق بهم دادن خونی دیگه برام نمونده بزارن تو شیشه عوضیا الان اذیتاشون جوریه شوهرمو پر میکنن علیه خودمو خانوادم

قبلا شوهرم طفدارم بود الان مادر عوضیش پرش کرده هررکاری میکنن ب شوهرم میگم میگه ساکت شو مادرم اینطور نیس انگار طلسم شده

خدایا منو از این جهنمـــــــی که درخانه مادرشوهر زندگــی کردند نجات بده خواهش میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شده بودم یه زن ترسو که هر کدوم هر چی بخان بگن هر دخالتی میخان بکنن تا کی مینشستم شوهرم اقدام بکنه؟من باهاشون یه تنه درافتادم الان ولی میگم پنج ماه خونسون نرفتم تا چند شب پیش تولد بود باورشون نمیشد رفتم برادرش باز اومد تیکه بیاد چنان اخمی بهش کردم خودش فهمید دهنشو جمع کرد 

منم تو یه ساختمون و یه اتاق بهم دادن خونی دیگه برام نمونده بزارن تو شیشه عوضیا الان اذیتاشون جوریه ش ...

شوهر منم همینه ولی اهمیت نمیدم البته ما واحدهامون از هم جداست درو میبندم نه میرم نه راشون میدم به شوهرم گفتم من طاقت ندارم تو سر کاری مادرت هی میاد در میزنه هی منو میچزونه میره مگه مادر من مزاحم تو میشه جمع کنین خودتونو البته بچه ندارم اگر داشتم شاید وضع فرق میکرد بچه جا پای آدمو محکمتر میکنه 

شوهر منم همینه ولی اهمیت نمیدم البته ما واحدهامون از هم جداست درو میبندم نه میرم نه راشون میدم به شو ...

منم بچه ندارم ولی مادرش در حقم بد کرده قبلا باورم داشت الان میگه ساکت شو هیچی نمیتونم دیگه سر مادرش بگم حتی اگه اذیتم کنه ساکتم انقدر تو خودم میریزم قلب درد شدید گرفتم بااینکه فقط دوساله ازدواج کردم پیرزن شدم بااین سن کمم

خدایا منو از این جهنمـــــــی که درخانه مادرشوهر زندگــی کردند نجات بده خواهش میکنم
مثلا شوهر پشت آدم نبود خود طرف نمیتونه از خودس دفاع کنه؟من شوهرم پشتم نبود بعد هفت سال تحمل اذیتاشون ...

وقتی شما غریبی تو اون خانواده همه جرات پیدا میکنن هرچی دلشون بخواد بگن ب ادم ولی وقتی شوهرت پشتت باشه بفهمونه ک هرکس باید حرمت خودشو نگه داره خیلی بهتره تا ادم خودش دست بکار بشه اونم بعداز کلی کشمکش و درگیری لفظی و استرس

وقتی شما غریبی تو اون خانواده همه جرات پیدا میکنن هرچی دلشون بخواد بگن ب ادم ولی وقتی شوهرت پشتت باش ...

ولی گاهی همه چیز اونجور که ما میخایم پیش،نمیره گلم زمونه مجبورت میکنه حالا که شوهر پشتت درنیومد خودت محکم و استوار حد،و حریم برا بقیه مشخص کنی وگرنه خوب خیلی عالیه شوهر مداخله کنه ولی اگر نکنه خود طرف هم نباید بشینه و نگاه کنه پس برای اثبات قدرتش مجبوره یه تنه بره جلو با پشت گرم به خدا 

وقتی شما غریبی تو اون خانواده همه جرات پیدا میکنن هرچی دلشون بخواد بگن ب ادم ولی وقتی شوهرت پشتت باش ...

شوهر من اوایل یکی دوبار پشتم درومد مادرش ناراحت شد و اصلا شوهرم حرفی پیش نبرد بعد دیگه بیخیال شد یه نمونش تازه عروس بودم اصلا آمادگی مهمون نداشتیم فامیلاشون اومدن خونه مادرشوهر که یه ساختمونیم مهمونی مادرش زنگ زد به شوهرم گفت مهمونا رو یه سر میارم خونه شما من به شوهرم اشاره کردم بگه نه شوهرمم گفت ما آمادگی نداریم بزار ما میایم خونه شما اونا رو نیار خونه ما بعد ما رفتیم خونه مادرشوهر باور کن مهمونا اصلا نیم درصد حرف خونه ما اومدن نزدن حتی عمه شوهرم گفت پاهام درد میکنه برم خونم مادرشوهرم به زوووووور گفت نه برین خونه اینا رو ببینید خلاصه فرستادشون خونه ما فکر کن ما بنایی داشتیم خونمون به هم ریخته اصلا بشقاب پیدا نمیکردم پذیرایی کنم مادرش با علم به این حرفشو پیش برد  شوهرمم از اون موقع دیگه هیچی نگفت مادرش از این بدترم کرده من تازه به فکر افتادم دیگه باهاشون رفت امد نکنم چون میبینم خودم باید پشت خودم باشم و توقع از کسی نکنم  

واقعا غریبم گلم البته بودم الان رو اعتماد به نفسم کار کردم خودشون متعجب شدن فکر کن یکیشون دهنشو باز میکرد متلک متلک منم مودبانه جلوش ایستادم چنان دهنشو بست دلم حال اومد تا کی هیچی نگم و منتظر بمونم و التماس شوهر کنم بیا پشتم باش 

شوهر من اوایل یکی دوبار پشتم درومد مادرش ناراحت شد و اصلا شوهرم حرفی پیش نبرد بعد دیگه بیخیال شد یه ...

اره عزیزم ولی بازم پشتت ب یکی گرم باشه خیییلی بهترمیتونی ازخودت دفاع کنی من شوهرم خیلی پشتمه ولی خواهرم بیچاره نه شوهرش خییلی دهن بینه خانوادشه هیچوقت پشت خواهرمونگرفت خواهرمم رفت امدو قطع کرد شوهرش تنهامیره خونه مادرش

اره عزیزم ولی بازم پشتت ب یکی گرم باشه خیییلی بهترمیتونی ازخودت دفاع کنی من شوهرم خیلی پشتمه ولی خوا ...

خدا رو شکر ان شاله همیشه خوش باشین گلم والا ببین منم مثل خواهرتم ولی رابطمم کلا قطع نکردم خیلی خیلی کم کردم و برادرش که یه ساختمونیم خیلی زرت و پرت میکرد ولی چون خودش پشت زنشه کسی جرات نداره به زنش چیری بگه البته جاریمو دوست دارم زن محترمیه شوهرش خاله زنکه خلاصه ماه پیش برادرشوهرم باز گیر داد بهم منم قاطی کردم چنان نشوندمش جاش شوهرم از تعجب دهانش باز موند اول میگفت ول کن هیچی نگو من بعدا با سیاست حالشو میگیرم گفتم مترسک نیازی بهت ندارم هفت ساله دارم میکشم الان با توکل به خدا میخام از خودم دفاع کنم خلاصه توقع نداشتن لال شدن 

اره عزیزم ولی بازم پشتت ب یکی گرم باشه خیییلی بهترمیتونی ازخودت دفاع کنی من شوهرم خیلی پشتمه ولی خوا ...

البته اینم بگم شوهرم کلا داداششو  دوست نداره و زیاد باهاش رفت امد نمیکنه خداشاهده من خودم دعوتشون کردم گفتم زشته بزار  بیان شوهرم میگفت نکن براسون کاری نکن چشم و رو ندارن من گوش ندادم گفتم واس رصای خدا بزار بیان زشته ولی حرمت نون نمک منو نگه نداشت واقعا بی چشم و رو هستن حالا تو خواب ببینن من بشم آدم سابق