2777
2789
عنوان

آزمایش ذخیره تخمدان

311 بازدید | 17 پست

آزمایش AMH دادم برای ذخیره تخمدان

مال من ۲.۵۷ بود

رنج نرمالش رو زده ۰.۱۴ تا ۹.۹

من قبلا پلی کیستیک بودم، کسی میدونه از چند به بالا نشون میده که پلی کیستیکم یا نه؟؟؟؟

الان جوابم خوبه؟؟؟

ضمنا یه کیست ۲ سانتی هم دارم

خداجونم خودت مواظب فرشته ای که تو دلم گذاشتی باش ❤️

آزمایش ذخیره ربطی به پلی کیستیک نداره تا جایی که میدونم

اون آزمایش اش جداس

امید،                                                                                  زیباترین واژه است،                                                         ❤از دستش نده، درست میشه❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جوابت عالی عزیزم ولی در مورد پلی کیستکی که داری اطلاعی ندارم.از روز اول پریود تا روز ۲۰سیکل ناشتا عسل وسیاهدانه وعصرونه خرما سیاهدانه بخور تمام مشکلات رحمی حل مبشه وتا ۶ماه دیگه بارداری حتما

منم انجام دادم رنجش دقیق مث شما بود البته چن سال پیش انجام دادم ،من پسر ۹ ساله دارم و الان ۴ ساله برا دومی اقدامم و نمیشم شوهرم سالمه خودمم پریدام منظم و ازمایشام خوب بوده ماه قبلم عکس رنگی گرفتم مشکلی نبود حالا اینماه iui کردم امروز   روز پنجمیه ک انجام دادم با دو تا فولیکول ۲۴ و۲۷ و چون روز عمل خیلی درد داشتم دکترم قبل عمل iui منو سونو واڗینال گرفت و گفت دوتا تخمک آزاد شدن و درد برا همینه و انجام داد واسم و گف نمونه شوهرم عالی بوده حالا منتظر جوابم برام دعا کنین دوستان

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍

از روز عمل ک شنبه بوده تا الان همش زیر دلم درد میگیره البته خفیف و دور نافم و پاهام درد میگیره 

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
آزمایش ذخیره ربطی به پلی کیستیک نداره تا جایی که میدونم اون آزمایش اش جداس

چرا نشون میده از یه مقداری بالاتر باشه نشونه پلی کیستیکه ولی مقدارش رو نمیدونم

بله دکتر زنان نوشت

جواب ازمایش منم مث مال شما بود و دکترم گف خوبه 

چطوری انجامش دادی میشه لطف کنی شرایطشو بگی منم میخوام انجام بدم دکترم برام نوشته و اینکه چقده هزینش ...

کار خاصی نیاز نیست انجام بدی

آزمایش خون هست نیاز به ناشتا بودن هم نداره

هزینه اش هم ۲۰۰ هزار تومن

منم انجام دادم رنجش دقیق مث شما بود البته چن سال پیش انجام دادم ،من پسر ۹ ساله دارم و الان ۴ ساله بر ...

انشالا عزیزم همه چی خوب پیش بره برات