2777
2789
عنوان

شکاکی به شوهر

292 بازدید | 25 پست

سلام 

گوشی شوهرم من رمزشو دارم و باهم خیلی رو راست هستیم

من تازگیا خیلی گیر میدم و اون میگه همش میخوای منو کنترل کنی..درصورتی که اینجور نیست 

امروز تویه یه گروهی عضو آورد و منم اضافه کردم که یهو دیدم نوشته saraرا اضافه کرد ..کنجکاو شدم و رفتم تویه گوشی خودش دیدم سیو کرده باقری ساختمان و پروفایلش هم یه زن بود ...منم خیلی عصبی شدم و بهش گفتم ..اونم هزار تا قسم و آیه که نه....گفت شاید برای یه نفر بوده و فروخته خطش ..منم باور نکردم...شماره را تویه گوشیم ذخیره کردم

دخترام دنیای منن😍😍نازنین و آیناز

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد زنگش زدم چندبار و جواب نداد ..بهش پیام دادم و گفتم شماره ی شماا تویه گوشی همسرمه..گفت اسم همسرتون کیه و منم گفتم..بعد گفت مطمعنم اشتباه شده..منم گفتم آخه سیو بوده به نام باقری ساختمان.گفت من خط را از آقای باقری خریدم ....بعد خداحافظی کردیم

دخترام دنیای منن😍😍نازنین و آیناز

😬

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
بعد زنگش زدم چندبار و جواب نداد ..بهش پیام دادم و گفتم شماره ی شماا تویه گوشی همسرمه..گفت اسم همسرتو ...

همه اطلاعاتو بهش دادی دیگه  میخواستی بیاد اعتراف کنه؟

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

زنگ بزن به شماره و ته و توی قضیه رو در بیار

خواننده و کاربرقدیمی 😊وقتی میخندی، عشق کوچکترین اتفاقی ست که می افتد... 😍h❤e                                                هر که حاجات خود از غیر خدا می طلبدچون گداییست که حاجت ز گدا می طلبد💫