2777
2789
عنوان

بازی فراوانی

507 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها خوبید کسی تا حالا بازی فراوانی رو انجام داده من یبار تا روز 20 انجام دادم و نتیجه گرفتم اما ولش کردم از امروز دوباره شروع کردم کسی هست بخواد شروع کنه باهم ادامه بدیم 

بازیش اینجوریه که فرض میکنی یه بانک هر روز یه پولی میریزه ب حسابت و حتما باید خرجش کنی هر روز یه میلیون به حسابت اضافه میشه یعتی روز اول یه تومن داری روز دوم دو تومن روز سوم سه تومن تا هرجا بتونی ادامه بدی خوبه ولی حداقل 40 روز میگن ادامه بدین این کار باعث میشه ذهن ادم پولدار بشه و کم کم پول میاد دستتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی نتیجه گرفتید؟ میشه بیشتر توضیح بدین؟ 

یکی از کاربرا هم امتحان کرده بود نتیجه گرفته بود اما گفت 9 روز انجام داده

🏴🏳️💙❤️💚... این جهان کوه است و فعل ما ندا، از نداها سوی ما اید صدا 💙💚❤️ 
بازیش اینجوریه که فرض میکنی یه بانک هر روز یه پولی میریزه ب حسابت و حتما باید خرجش کنی هر روز یه میل ...

شما از اپلیکیشنش استفاده کردین؟ 

🏴🏳️💙❤️💚... این جهان کوه است و فعل ما ندا، از نداها سوی ما اید صدا 💙💚❤️ 
یعنی چی نتیجه گرفتید؟ میشه بیشتر توضیح بدین؟  یکی از کاربرا هم امتحان کرده بود نتیجه گرفته بود ...

مثلا روز 12 بود فک کنم پول دستم اومد چنتا مشتری جدید داشتم اما بعد 20 روز یه شب یادم رفت و الان میخوام از اول شروع کنم