2777
2789
عنوان

نگران زندگی و آینده خودم و خواهرمم

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 36 پست
آها فکر کردم شما هم متاهلین اره واقعا مشکل پیش میاد تواین جامعه افتضاع ما زیادبا این چیزا کنار نمیان ...

نه خودم راضی هستم جدا بشه احتمال اینکه شوهرش معتاد باشه هم هست چون خیلی لاغر شده.18 کیلو کم کرده. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا؟؟ 

اره . 

حتی جاری دختر عموم با یک بچه طلاق گرفت .

دختر عموم خوشحال بود میگفت می مونه خونه و.... 

هیچ به سال نکشید با یک پسر خوب و باشخصیت ازدواج کرد. و الانم خوشبخته .    قیافه ی خانواده عموم دیدنی بود. 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
اره .  حتی جاری دختر عموم با یک بچه طلاق گرفت . دختر عموم خوشحال بود میگفت می مونه خونه و.... ...

الهیی انشاءالله سلامت و خوشبخت باشه.خواهرم زندگیش افتضاحه طلاق نگیره بیچاره میشه.شوهرش به طرز فجیعی لاغر شده.من حدس میزنم معتاد باشه.غیر از اون اخلاقش گوه شده انگار نه انگار همون آدمی هست که اول ازدواج خواهرم بود.

چون امکان داره پدر و مادرم اجازه ازدواج ندن بهم یا ازدواج هم بکنم خانواده شوهر یا خودش بهم سرکوفت بز ...

ادم خرافاتی هستی هاااا الان تو هر خانواده 1000 بیستر طلاق هست از کجا معلوم با کسی ازدواج کنی که مادرش یا پدرش یا بردارش طلاق گرفته باشن از بیکاری واسه خودت درد درست می کنی خدا رو از یاد بردی

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
ادم خرافاتی هستی هاااا الان تو هر خانواده 1000 بیستر طلاق هست از کجا معلوم با کسی ازدواج کنی که مادر ...

خرافاتی چرا؟منظورمو اشتباه متوجه شدی.میگم خانواده شوهر بعدا پشت سر خواهرم حرف میزنن.

چرا؟ 

میاییم نت همه از سوهر مزخرفسون می گن می گن غلط مردیم ازدواج کردیم نگاه می کنبم به جامعه کلی طلاق تو فامیل هم یکی دوتا هست چش ادم ترسیده ادم نمی تونه ازدواج کنه

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
خرافاتی چرا؟منظورمو اشتباه متوجه شدی.میگم خانواده شوهر بعدا پشت سر خواهرم حرف میزنن.

غلط می کنن اولا دوما رفتار شما باعث می سه پشتش حرف باشه

یه مثال شما مثلا اسم خواهرت مریمه تو جمع صدا کنی مریم خانم خواهرم 

همه غامیل می گن مریم خانم عزیز دل

ولی سما بگی مری بیا این ایتکان رو رور دار همه فامیل می گن اووووی بیا زیر مارو جمع کن نحوه برخورد خود و خانواده شما به هم به خانواده خودتون و غامیلشون شخصیت میده احترام بزاری بین جمع احترام می زارن

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕