2777
2789
عنوان

نی نی شمام انطوریه؟🤨

265 بازدید | 23 پست

بچه ها دخترم یکسال و پنج ماهشه کشته منو هروقت میخاد شیر بخوره میگه دوتا سینه هات بیرون باشن اصلا تا دوتاش بیرون نباشه نمیخوره ابرو برام نذاشته هر کجا میرم جفتش باید بیرون باشه اولش یه ذره با ممه هاش دالی بازی میکنه بعد میخوره🤨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نی نی ک هنو نیومده والا بابای نی نی اینطوریه😑📿

❤🌊ماهی قرمز کوچولوی تودلیه من،دریا دریا دوستت دارم...خداجونممم ازین ماهی کوچولوها تودل همه ی منتظرا بزار..الهی آمین  الهی ک هرچی قسمته؛بهترینش هرچی راهه؛صافترینش هرچی عشقه؛داغترینش هرچی صلاحه؛خیرترینش هرچی خنده ست؛عمیق ترینش هرچی خوبی شادی تندرستی؛بیشترینش نصیب تویی که داری باچشای قشنگت این امضارو میخونی 🙏

استارتر شیرت خوبه؟کلا کمکی شیر خشک ندادی؟

❤🌊ماهی قرمز کوچولوی تودلیه من،دریا دریا دوستت دارم...خداجونممم ازین ماهی کوچولوها تودل همه ی منتظرا بزار..الهی آمین  الهی ک هرچی قسمته؛بهترینش هرچی راهه؛صافترینش هرچی عشقه؛داغترینش هرچی صلاحه؛خیرترینش هرچی خنده ست؛عمیق ترینش هرچی خوبی شادی تندرستی؛بیشترینش نصیب تویی که داری باچشای قشنگت این امضارو میخونی 🙏
اره همبنطپر بود باید با دستش یکیشو میگرفت  اون یکی رو میخورد البته من از شیر جداش کردم دو ماه ...

منم میخاستم همینکارو بکنم اطرافیان میگن نه گناه داره بچه بزار کیف کنه😋

شیرم فقط کلسیم داشت چربی نداشت که بچه تپل شه برعکس فقط قد کشید و از سه ماهگی هم دندون دراورد 

اهان..برا تقویت شیر چ چیزایی خوبه؟

مادرم شیر نداشت بهم بده ینی انقد کم بود فقط شیرخشک خوردم..خودم دوسدارم به بچم شیر بدم اما میترسم بخاطر وراثت منم شیر نداشته باشم..خوراکی یا دارویی هس برا حل مشکل؟؟؟