2777
2789
عنوان

نی نی شمام انطوریه؟🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 23 پست
منم میخاستم همینکارو بکنم اطرافیان میگن نه گناه داره بچه بزار کیف کنه😋

من هفته ی آخری که میخواستم از شیر جداش کنم کاملا میفهمیدم داره روز به روز وابستگیش بیشتر میشه

یعنی تا مینشستم بازیشو ول میکرد میومد شیر میخواست

خیلی داشتم اذیت میشدم

شبا که مدام شیر میخورد😨

خدایا هر کی برای من هر چی میخواد اول به خودش بده😊😊😊
شیرم فقط کلسیم داشت چربی نداشت که بچه تپل شه برعکس فقط قد کشید و از سه ماهگی هم دندون دراورد 

چجوری بعضیا میگن چربه یا نیست و ازین حرفا...مگ بیمارستان از شیرشون تست یا ازمایش میگیرن؟🤔🤔

❤🌊ماهی قرمز کوچولوی تودلیه من،دریا دریا دوستت دارم...خداجونممم ازین ماهی کوچولوها تودل همه ی منتظرا بزار..الهی آمین  الهی ک هرچی قسمته؛بهترینش هرچی راهه؛صافترینش هرچی عشقه؛داغترینش هرچی صلاحه؛خیرترینش هرچی خنده ست؛عمیق ترینش هرچی خوبی شادی تندرستی؛بیشترینش نصیب تویی که داری باچشای قشنگت این امضارو میخونی 🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اهان..برا تقویت شیر چ چیزایی خوبه؟ مادرم شیر نداشت بهم بده ینی انقد کم بود فقط شیرخشک خوردم..خودم د ...

من اولاش تا شیش ماه لیدی میل میخوردم ولی کلا فهمیدم شیردهی و بارداری هر کس با بقیه متفاوته من دخترم اصلا وزنگیری خوبی نداشت و نداره ینی دکترش میگفت شیر خشکم بدی همینه چون کلا ظریفه استخون بندیش

چجوری بعضیا میگن چربه یا نیست و ازین حرفا...مگ بیمارستان از شیرشون تست یا ازمایش میگیرن؟🤔🤔

خب از وزنگیری بچه میفهمیم دیگه من دخترم چاق نشد ولی یکی از اشناهامون میگفت شیرمو دوشیدم برا بچه پنج دقیقه که گذشت یه لایه کلفت از چربی روش بست

خب از وزنگیری بچه میفهمیم دیگه من دخترم چاق نشد ولی یکی از اشناهامون میگفت شیرمو دوشیدم برا بچه پنج ...

اوووو😯

❤🌊ماهی قرمز کوچولوی تودلیه من،دریا دریا دوستت دارم...خداجونممم ازین ماهی کوچولوها تودل همه ی منتظرا بزار..الهی آمین  الهی ک هرچی قسمته؛بهترینش هرچی راهه؛صافترینش هرچی عشقه؛داغترینش هرچی صلاحه؛خیرترینش هرچی خنده ست؛عمیق ترینش هرچی خوبی شادی تندرستی؛بیشترینش نصیب تویی که داری باچشای قشنگت این امضارو میخونی 🙏