2777
2789

خانومادرسال چندبار لباس مانتو کلابرای خودتون خریدمیکنید؟:(

بخصوص اونایی که بچه دارن ....؟

من دوتابچه کوچیک دارم تازه هنوزم مدرسه نمیرن خونه وماشینم ازخودمونه درآمدشوهرمم اندازه یه کارگره،پول اول  خرج خوردوخوارکمون موادشوینده  میشه،بعداگه چیزی بمونه برای بچه هامون چی بشه لباسی بخریم،یااگه ماشین جایش احتیاج به تعمیرباشه درمرحله آخردرضمن حدود۵۰۰هم بایدپول قرعه بدیم..فقط ازاین درامدشوهرم من اگه بتونم برای خودم یه بسته اینترنت بخرم یه اگه لوازم آرایش چیزی تموم شده باشه بخرم اونم تازه نه مارک دارگرون ،اصلاپول نمیرسه برای خودم یاهمسرم لباسی چیزی بخرم واقعاشیش ماه یه باریاشده سالی یه بارخریدمیکنم...درضمن کناراینایی که گفتم بدهی،بیمه ماشین،خلاصه یه جورپول برای یه چیزی رفته ....

شماچی؟این مشکلات دارین؟

خودتون اولویت میزارین یانه خرج مخارج زندگی رو؟؟؟

🐞برای نیتم ☝🏻 دونه صلوات میفرستی🐞

اخی عزیزم خیلی ناراحت شدم ان شاالله خدا گشایش کنه براتون . 

عزیزم ما دونفریم و مستاجر .  من هر موقع قیمت مناسب به پستم بخوره خرید می کنم .  سعی می کنم خارج از فصل خرید کنم . نگه داری لباس و ... خوبه خدایی . سالی یه بار مانتو مهمونی میخرم ولی برای رفت و آمد روز مره بستگی داره گاهی دو تا میخرم در سال گاهی هیچی. هر چی ام از اول ازدواج خریدم هنوز مرتب و نو دارم واقعا خیلی ملاحظه می کنم . لباس مهمونی ام جدا هست لباس رفت و آمد و کلاس و باشگاه رفتنم جدا .  اولویتم خب خرج خورد و خوراک و ماشین و اقساطمون هست . فعلا بچه نداریم یه جوری میرسونیم 

الهی مرا آن ده که آن به .... کنکوری پر انرژی   ...الهی به امید تو .اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک بچه ندارم. خونه و ماشین هم ازخودمونه. حقوق شوهرمم همون 2500.اول خرید خونه و قسطا وبدهیا. بعدشم ...

واقعابچه که  بیاداولویت خریدبرای اون میشه...😥

منم همینجور بودم ولی وقتی بچه اومددیگه نتوستم واسه خودم درست حسابی خریدکنم

البته من فقط سال اول عقدم لباس عید خریدم اونم چون تازه عروس بودم .  برام مهم نیست لباس تکراری بپوشم مثلا امسال مانتو عید دو سال پیشم  رو می‌پوشم مثلا که رنگ مد امسال 😂😂 در کل برام مهم نیست لباس تکراری ولی لباس قیمت مناسب میخرم . 

الهی مرا آن ده که آن به .... کنکوری پر انرژی   ...الهی به امید تو .اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اخی عزیزم خیلی ناراحت شدم ان شاالله خدا گشایش کنه براتون .  عزیزم ما دونفریم و مستاجر .  ...

خیلی ممنون عزیزم...آره اونجوریم خوبه ولی ماهمون موقعشم پولی دستمون نیس یااگه باشه بایدخرج یه چیزدیگه بکنیم بخدامنم خیلی مراعات میکنم شایدمجبورم ولی زندگی دیگرانم باخودم مقایسه میکنم باهمین شرایطی که من دارم ،ولی اونابرعکس به همچیشونم میرسن...نمیدونم واقعایه وقتایی فکرمیکنم نبایدانقدازنیازهام گزشت کنم

یک ماه دیگه میشه 24سالم.اما دلم بچه نمیخواد یجورایی میترسم

منم همسن توهم عزیزم،ولی شایدحرفموقبول نکنی بخدااابی  عقلیه بچه اوردن،خیلی شرایط سخت شده 

ناشکرنیستم ولی اگه برمیگشتم عقب یه دونه اشم نمیوردم

خیلی ممنون عزیزم...آره اونجوریم خوبه ولی ماهمون موقعشم پولی دستمون نیس یااگه باشه بایدخرج یه چیزدیگه ...

خب عزیزم چون بچه داری  پولی نمی مونه . واقعا هزینه ها بالا هست . یه اسپری تمیز کننده اجاق گاز خریدم ۲۳ هزار تومن 😑😑😑  دیگه بچه که پر از خرج هست . 

البته من فقط سال اول عقدم لباس عید خریدم اونم چون تازه عروس بودم .  برام مهم نیست لباس تکراری ب ...

منم همینجورم اگه یه چیزی بخرم زیادمیپوشم😑

خو منم همینو میگمممم هیشکی قبول نمیکنهههه

اصلابه حرف کسی بچه نیار،هروقت دیدی شرایط زندگی اوکی بودآمادگی داشتین بیار،خودتون اون بپه روالکی عذاب ندین،،،اون حرفارم بزارین کنارکه بچه روزیشوباخودش میاره،دیگه  ازاین خبرانیس