2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورم این بود که میدونه پدرش فوت کرده  الهی بمیرم از وقتی پست شما رو خوندم دلم خون شده اصلا ا ...

اره میدونه گلم،،،اما الانم ب شوهرم میگه بابا

چون واقعا از یه پدر براش پدرتر بوده،خداروشکر

اره میدونه گلم،،،اما الانم ب شوهرم میگه بابا چون واقعا از یه پدر براش پدرتر بوده،خداروشکر

خدا رو شکر ان شاءالله همیشه سایتون بالای سر بچه هاتون باشه و در پناه حضرت حق شاد و سلامت و پیروز باشید و از خدا میخوام که هیچ وقت نه دختر شما و نه هیچ بچه ای غم نبینه درد نداشتن سراغشون نیاد

دوست گلم فکر کنم دیدن وخوندن پست شما تلنگری برای من بود چون مدام توی ذهنم زبانم قلبم از خدا می خواستم که موقع زایمان از دنیا برم ولی وقتی پست شما رو خوندم واین که الان دختر کوچولوی شما چی شده تمام وجودمو به خاک و خون کشید ومجبورم کرد کمی عاقلانه تر دعا کنم 

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر 
اخه چرا از دنیا بری؟؟؟ مگه شما بچه ندارین؟

تازه بعد از ۱۴ سال انتظار خدا به دلم نظر کرد بهم یه پسر بخشیده که اگر خود خدا حفظش کنه اردیبهشت بغلم میگیرم 

دلایل کمی خودخواهانه بود یکی شوق شهدات چون روایت خوندم که خانمی که زمان زایمان از دنیا بره جزو شهدا بحساب میاد شاید این دنیا مرگ معمولی ثبت بشه و مهم کتاب مکتوب خداست که شهید مینویسه و دوران بارداری ثواب مجاهد فی سبیل الله داره ثواب مردانی مثل سلمان فارسی که شمشیر به دست با حضرت محمدص به جنگ با کفار رفتند

و دلیل بعدیم همسرم که از درونش که خبر ندارم ولی زبانی و رفتارش خیلی هم ناراحت از بارداری من مدام هر اتفاقی که میافته میگه خدا بچه اتو ازت بگیره تو لیاقت نداری تا قبل از بارداری هم مدام جلوی همه بهم میگفت اجاقت کوره خدا میدونه چه آدم کثیفی هستی که بهت بچه نمیده انقدر با این حرفها خودش و خانواده دل خودمو مادرمو سوزوندن که افسردگی داشتم میگرفتم بعد نگو بارداری خودم خبر ندارم مدام سینه اهم درد می کرد مخصوصا نوک سینه هام انگار زخم شده بود خودمم مشکل پلیکیستیک داشتم اینجا از قسمت کلینیک پرسیدم  گفتن برو پیشه متخصص ماموگرافی یعنی تشخیص سرطان خودمم شکمم بزرگ شده بود دست و پاهام ورم کرده همش پیش خودم میگفتم دیگه آخرای عمرم دارم میمیرم راحت میشم درمان چیه خودمو اسیر کنم 

خلاصه مامانم حال و روز من دید طاقت نیاورد به زور منو ورداشت برد دکتر متخصص زنان برام سونو نوشت که ببینه وضعیت رحم چجوری تاز اون موقع فهمیدم ۱۸ هفته و۶روز باردارم تا همین امروز 

خیلی نگران آینده هستم میگم بچه هایی که پدرو مادرشون کلی ذوق زده هستند بعد از دنیا اومدن نه بابا میبینند نا مامان هرکدوم به فکر خودش نهایت یه تبلت میدن دست بچه طفل معصوم بچه من چی میخوای سرش بیاد که باباش از همین حالا چشم دیدنش رو نداره به هرکی میگم ۶ماهم به من میگه برام مهم نیست بذار بیفته بمیره 

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر 
تفکرات جدید یعنی چی عزیزم ؟یعنی رابطه جنسی مشکل نداره بین دختر پسر ؟

تفکرات جدید یعنی دخترو پسر همسان هستن و پسر هیچ برتری نسبت به دختر نداره!

متاهل و متعهد❤💍        اون موقع که خدا داشت به اروپایی ها چشمهای آبی و قد بلند و موی بلوند میداد ما ایرانی ها تو صف دماغ و پشم بودیم!!  من دوسال پیش۵۵ کیلو بودم که یهو پریودام نامنظم شد و صورتم پر شد از جوش و موهای زائدم بشدت زیاد شد من طی دوسال ۲۳کیلو وزن اضافه کردم.من یک پلی کیستی هستم.تاالان صدبار رژیم گرقتم که وزن کم کنم اما هربار جا زدم چون متابولیسم بدن من با یک بدن معمولی فرق داره و به سختی وزن کم میکنم اما اینبار قسم خوردم که تا تهش میرم    قد۱۶۴     وزن اولیه۷۸    وزن الان۶۹   من میتونممممم              قبل اینکه به زنا توهین کنی اول یادت بیار که تورو یه زن وارد این دنیا کرده و اگر همون زن که بهش توهین میکنی نبود تو حتی وجود نداشتی چه برسه به اینکه حالا بیای بهش بی احترامی هم بکنی,اگر کمی هم ادم باشی میتونی بفهمی زن هم مثه تو یه انسانه و تو چه بخوای چه نخوای باید بهش احترام بزاری.                           هر وقت یاد گرفتید تو دایره لغاتتون به جای استفاده از کلمه مطلقه برای زنی که طلاق گرفته و بیوه برای زنی که شوهرش مرده از واژه ی مجرد استفاده کنید اونموقع میشه یه امیدی به بالا رفتن سطح شعورتون داشت!
تازه بعد از ۱۴ سال انتظار خدا به دلم نظر کرد بهم یه پسر بخشیده که اگر خود خدا حفظش کنه اردیبهشت بغلم ...

یعنی شما حاظری شهید بشی؟؟بعداون بچه باید چکارکنه،به امید کی بیاد به این دنیایی که شما بعداز خدا،میشین خدای دومش..حالاشما میخای نباشی؟؟

اونیکه ثواب موقع زایمان مردن و گفته،درمورد ثواب شیردهی بزرگ کردن بچه،حتی نگاه محبت امیز به فرزند و هم گفته عزیزم.

هیشکی مثل مادر،نمیتونه هز فرشته ش مواظبت کنه،،بزاربیاد ان شا الله بغلت بعد دیگ هیچوق ارزوی نردن نمیکنی..

شوهرت هم بعد بدنیااومدن بچه،خدامهر هر دوتون و نسبت به هم بیشتر میکنه عزیزم.

هروقت ازهرچی دلت گرف فقط یه جمله بگو

بگو خدایا تو میبینی و این برام کافیه🌷

ان شا الله کوچولوت تندرست بیاد بغل یه مادر قوی🌹

تفکرات جدید یعنی دخترو پسر همسان هستن و پسر هیچ برتری نسبت به دختر نداره!

عزیزم زن و مرد و هیچ انسان دیگری ب هم برتری ندارین مگر اینکه از لحاظ اخلاق و انسانیت و تقوا کسی بهتر باشه .

ولی زن و مرد باهم متفاوت اند .از لحاظ روانشناسی روحی و کلا نوع خلقت 

اینم که تو امضاتون هست فک کنید هیچ عهد و پیمانی بین ی دختر و پسر نباشه .این رابطه بله ممکنه تو مواردی پایدار بمونه ولی برای همه اینجور نیست . اینکه تمام وجودتو و احساستو بزاری پای طرف مقابل و هیچ عهد و پیمانی نباشه هروقت طرف خواست بزاره بره .

این اخه چه جورشه !

فک کن زن و شوهرن و مسعولیت متقابل دارن تو زندگی درصد سواستفاده کمتر میشه حداقل اینکه مثال میزنم مرده فیلش هوای هندستون کرد ی مهریه ای هست ی حق و حقوقی مثل شرط های ضمن عقد که خانومه بگه اومدی کیفتو کردی اینجوری نیست رفتن اول حق و حقوقمو بده بعد .حداقل ادم عاقل سعی میکنه علاوه بر اون اسیب عاطفی اسیب دیگه ای متحمل نشه 

اما خرج دوست دختر ی کافی شاپ و دوتا خرس و ی عروسکه !

هروقت خواست هم میتونه بره 

ابرو هم که کشک.

عزیزم زن و مرد و هیچ انسان دیگری ب هم برتری ندارین مگر اینکه از لحاظ اخلاق و انسانیت و تقوا کسی بهتر ...

چرا متوجه نیستی؟من کاری ندارم رابطه جنسی تو دوستی خوبه یا نه.منظورم اینه چرا وقتی ی دخترو پسر باهم رابطه دارن دختره میشه هرزه ولی پسره هیچی؟میفهمی؟فهمش خیلی اسونه

متاهل و متعهد❤💍        اون موقع که خدا داشت به اروپایی ها چشمهای آبی و قد بلند و موی بلوند میداد ما ایرانی ها تو صف دماغ و پشم بودیم!!  من دوسال پیش۵۵ کیلو بودم که یهو پریودام نامنظم شد و صورتم پر شد از جوش و موهای زائدم بشدت زیاد شد من طی دوسال ۲۳کیلو وزن اضافه کردم.من یک پلی کیستی هستم.تاالان صدبار رژیم گرقتم که وزن کم کنم اما هربار جا زدم چون متابولیسم بدن من با یک بدن معمولی فرق داره و به سختی وزن کم میکنم اما اینبار قسم خوردم که تا تهش میرم    قد۱۶۴     وزن اولیه۷۸    وزن الان۶۹   من میتونممممم              قبل اینکه به زنا توهین کنی اول یادت بیار که تورو یه زن وارد این دنیا کرده و اگر همون زن که بهش توهین میکنی نبود تو حتی وجود نداشتی چه برسه به اینکه حالا بیای بهش بی احترامی هم بکنی,اگر کمی هم ادم باشی میتونی بفهمی زن هم مثه تو یه انسانه و تو چه بخوای چه نخوای باید بهش احترام بزاری.                           هر وقت یاد گرفتید تو دایره لغاتتون به جای استفاده از کلمه مطلقه برای زنی که طلاق گرفته و بیوه برای زنی که شوهرش مرده از واژه ی مجرد استفاده کنید اونموقع میشه یه امیدی به بالا رفتن سطح شعورتون داشت!
چرا متوجه نیستی؟من کاری ندارم رابطه جنسی تو دوستی خوبه یا نه.منظورم اینه چرا وقتی ی دخترو پسر باهم ر ...

میخوای بزنی تا بفهمم     ن اتفاقا پسره هم میشه لاشی و هرزه .هر کی گفته فقط دختره هرزه هست خاک 

میخوای بزنی تا بفهمم      ن اتفاقا پسره هم میشه لاشی و هرزه .هر کی گفته فقط دختره ...

همه همینو میگن

یعنی شما حاظری شهید بشی؟؟بعداون بچه باید چکارکنه،به امید کی بیاد به این دنیایی که شما بعداز خدا،میشی ...

بخاطر همین پست های قبلی خودم به اشتباهم اعتراف کردم و از خدا هم طلب بخشش کردم امیدوارم که خدا هم منو ببخشه و کمکم کنه تا بتونم مادر خوب و مسئولیت پذیری باشم