2777
2789

دیوونه شوهرم بودم بخاطرش عید امسال ک هنوز باهاش ازدواج نکرده بودم رفتیم شهرستان اونم برا تعطیلات اومده بود خوته مادر بزرگش منو دید شب ۴ ماه بود قهر بودیم اس دادنبینمت میمیرم حتی عروسی پسر عمش بود حالش بد شد نموند بعد شب تو روستا بارون میبارید پسر عمومو گذاشتم پیش مردا دختر عموم زنا دختر عمم تو حیاط خودم رفتم  تو باغچه اون لحظه ک بغلش کردم از عقدمم بهتر بود ک ۲۰ روز بعدش اومد خاستگاریم

عالیس در سرزمین معمولی هستم                                آرزو میکنم خدا به زندگیه تک تکون ارامش و رحمت عطا کنه                                                         

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲ آبان سال ۱۳۹۵ روزی ک فهمیدم حسم نسبت به فرد مورد علاقم دو طرفست😍😍😍😍

قشنگ یادمه تا خود خونه دویدم از خوشحالی به هیچ وجه از هیچی ناراحت نشدم تا یه مدت کلا رو هوا بودم😍😍😍

فراموش خواهی شد چنان ک گویی نبودی!

خیلی بهترین دارم

اما بهترینش اون لحظه بود که شوهرم گف دوسم داره و بعد قرار گذاشتیم و حلقه داد بهم‌ پیشنهاد ازدواج داد 

الانم دارم مینوسیم اشک تو چشمام جمع شد

نی نی دومم خیلی زود اومد پیش ما.. منو بابایی مراقبتیم تا سلامت به دنیا بیایی... میشه برای سالم دنیا اومدنش صلوات بفرستید 😍

قفولی ارشد با رتبه عالی

قبولی تو ازمون استخدامی

هردوتاش وقتی اسمم و رتبه مو دیدم از خوشحالی بالا پایین میپریدم.

یه چیزی بگم‌وقتی زایمان کروم‌۲ بار و بچه هامو دیدم فقط حس ترحم بهم‌دست داد ک این کوچولو تنها کسی ک داره لعد از خدا منم.

بهترین زیاد داشتم ولی مهمترینشون ازدواجم با مردی که بی نظیره ،وبه دنیا اومدن دختر نازنینم❤

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

فقط زمانی که بیبی چکم مثبت شد ...نه عقد نه عروسی هیچییی فقط اون زمان که فهمیدم حاملم برام خوب بود چون اونم هیچ کس پیشم نبود که حسه قشنگمو خراب کنه...البته خدا نخاست خوشحالیم ادامه پیدا کنه 

واسه مادر شدنم یه صلوات بفرست لطفا🙇