2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شب خواستگاریم و چایی تعارف کردنم

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂

لحظه شنیدن خبر سلامتی برادرم

قبول شدنم تو ازمون رانندگی

سوپرایز شدنم توسط دوستام

رفتم رصدخونه کاشان بالای کوه صدای گرگا

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

وقتی عشق مامانوبرای اولین بارداخل اتاق عمل بوسیدم 

اولین لب باشوهرم

شبی ک خونمومو قولنامه کردیم

گروه لاغری_فیت شو💙💙  وزن اولیه :۶۵/۵۰۰🔓 وزن دوم۶۳🔒وزن سوم۶۰🔒وزن هدف ۵۷🔒  تاریخ شروع ۳۱/۵/۱۴۰۱ 

تصادف شدید کردیم ملق زدیم هرچی شوهرمو صدا میزدم جوابمو نمیداد😢 مردمو زنده شدم . بهترین لحظه ی زندگیم وقتی بود که با آمبولانس بعدی آوردنش بیمارستان و صداشو شنیدم که میگفت آی دستم😢😢 معجزه بود خدا بهمون عمر دوباره داد

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين