2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ۱۰روز از پریودیم میگذره معذرت میخام ترسح کشدار دارم و سینه دردم هستم پریودم نمیشم بی بیمم دو رو ...

منم این ماه ده روز عقب انداختم مثه تو ترشحم داشتم شاید عفونت داری که باعث میشه عقب بندازی

وزن اولیه 60😭وزن فعلی 64/500💜قد165🌹وزن هدف65 الی 70💖💖

استارتر چند وقت اقدام بودی؟

مدتی که نتیجه نگرفتی شوهرتم چکاپ رفت؟

در تک تک لحظه های زندگیم همراهیتو حس کردم خدای من. بدون تو نمیتونم نفس بکشم. مطمئنم بازم همراهمی. به رحمتت مطمئنم.ته ته دلم به تو قرصه. خدایا فندقم در ازای نزدیکی به خودت بهم هدیه دادی. شکرت ای پروردگار مهربونم. عاشقتم بی اندازه  
حتمادیگه درسته مبارکت باشه واسه ما منتظرا هم دعا کن

چشم حتما  الهی هر کسی همین الان در هر جای دنیا دلش بچه میخواد خداوند دعا و آرزوشو مستجاب کنه و دلش شاد بشه انشاا.. به سلامتی و شادی

الهی همه به همه آرزوهاشون برسن  
استارتر چند وقت اقدام بودی؟ مدتی که نتیجه نگرفتی شوهرتم چکاپ رفت؟

من از فروردین. البته تنبلی تخمدان داشتم سه دوره دوفاستون بعدشم برام گلای وانس و لتروزول تجویز شد. این ماه دور سوم بود. دیگه همسرم براش آزمایش نوشتن گفت میرم که ترفت. این ماه بر عکس درگیر هم بود برا کارش. دیگه با خودم گفتم اگه نشه ماه دیگه حتما بره که حالا باید آزمایش بدم ببینم خدا بهم نی نی رو داده 

دیوووونه کاملاااا مثبته مبارک باشه الهییی.توادتم مبارک منم فردا تولدمه.چن وقته منتظری به شوهرت چجوری ...

وای نمیدونم. برعکس موقع دفاع پایان نامم هست و درگیر اونم به شدت. من از فروردین منتظرم. ولی تنبلی تخمدان داشتم و سه ماهه اساسی منتظر . شاید برم آزمایش و مطمئن شدم یه نامه از زرف نی نی بنویسم اونوقت پست کنم خونمون. 😉 چون براش پست میاد طبیعیه. شایدم امشب لو دادم😂 که اون منو ببره آزمایش چه کنم؟

دیوووونه کاملاااا مثبته مبارک باشه الهییی.توادتم مبارک منم فردا تولدمه.چن وقته منتظری به شوهرت چجوری ...

تولد شما هم پیشاپیش مبارک  دی ماهی عزیز🌷🌷🌷🌷