2777
2789
عنوان

دوستای گلم کسی تا حالا با رحم اجاره ای بچه شو بدنیا آورده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 79 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد خوب ،راستش من از ویار بارداری خیلی میترسم برای همون اقدام نمیکنم همش میگم اگر دائم زیر سرم باشم ...

ببینین بعضیا عادت دارن از کاه کوه بسازن ،همه که مثل هم نیستن خیلی هاهم هستند که اصلا تهوع نمیگیرن خواهر خودم باردار بود عمم میگفت واسه اینکه چشم نخوری الکی بگو هیچی نمیتونم بخورم حالم بده همش زیر سرمم درصورتی که اصلا اینجوری نبود دوتا اینجوری ادم به پستت بخوره ته دلت خالی میشه 

به نظر من که خیلی هم خوبه از شر ویار و سختیای حاملگی و زایمان و سزارین و خونریزی های بعدش و ... راحت ...

عزیزم 😍 امیدوارم حالت خیلی زود بهتر بشه و از نی نی کوچولوت  فقط لذت ببری

اصلا نگران نباش. بارداری و زایمان یه دوره ی گذرا هس و خیلی زود تموم میشه

ممنون عزیزم از راهنماییت 😍☺️

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

منم خیلی قران میخوندم ولی خدا نگام نکرد😓😓 بچم مشکل مغزی داشت ۱۹ هفته به دنیا اوردمش .خاکش کردیم ...

عزیییزم ☹️ خیلی ناراحت شدم امیدوارم به بهترین شکل عملت پیش بره و خیلی زود صاحب یه کوچولوی ناز دیگه بشی 

ببینین بعضیا عادت دارن از کاه کوه بسازن ،همه که مثل هم نیستن خیلی هاهم هستند که اصلا تهوع نمیگیرن خو ...

وااااااااااای دقیقا دقیقا ،،، من از حرف اطرافیان و فامیل اینجوری ترسیدم، بخصوص زن داداشم، همش میگه بارداری پدرت درمیاد، شاخ و دم درمیاری، همه جات درد میگیره ،خیلی منو میرسونه، الان 31 سالمه ولی هنوز میترسم 😖

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

وااااااااااای دقیقا دقیقا ،،، من از حرف اطرافیان و فامیل اینجوری ترسیدم، بخصوص زن داداشم، همش میگه ب ...

درسته یکم اذیت داره ولی دیگه وحشتناک نیست،مثل قبل نیستی که هرجور خواستی بخوابی بشینی راه بری یکم‌سخت هست اما مطمئن باشید اونجوزی که بقیه میگن باشه هیچ کس بچه ی دوم نمی اورد

منم خیلی قران میخوندم ولی خدا نگام نکرد😓😓 بچم مشکل مغزی داشت ۱۹ هفته به دنیا اوردمش .خاکش کردیم ...

واقعا خیلی شرایط دردناکی داری گلم. انشالله خدا بهت سلامتی بده و هرچی مشکلات داری از بین بره و بتونی یه دوقلوی ناز به دنیا بیاری

من از اقبال خود نالم که دستی بی نمک دارم... 😭😭😭
ببینین بعضیا عادت دارن از کاه کوه بسازن ،همه که مثل هم نیستن خیلی هاهم هستند که اصلا تهوع نمیگیرن خو ...

توی پستات از بیمارستان مصطفی خمینی گفتی، دکتر زنان شما کیه 

آخه دکتر زنان من دکتر قرائی میگن اونجا زایمان انجام میده

با عمه ات موافقم تا حدی . من نمیدونم واقعا چرا تا زن حامله میبینن همش می خوان سوال بپرسن ازش که خوبی یا نه بعد هم چشمش بزنن . من که یه بار رفتم جایی بعد موقع برگشت توی کوچمون بی دلیل موتورمون افتاد و با شوهرم خوردیم زمین  من ۷ ماهه بودم واقعا خدا رحم کرد، بعد شوهرم عصبانی شده بود و همش میگفت مرده شور چشماتونو ببرن 

😁😁😁بیاین اینجا
درسته یکم اذیت داره ولی دیگه وحشتناک نیست،مثل قبل نیستی که هرجور خواستی بخوابی بشینی راه بری یکم‌سخت ...

راست میگی، حرفات منطقیه، الان ک همه زدن تو کار سومی.. 

چی بگم خدانگذره از کسی ک ته دل آدمو خالی میکنه 

با عمه ات موافقم تا حدی . من نمیدونم واقعا چرا تا زن حامله میبینن همش می خوان سوال بپرسن ازش که خوبی ...

😂😂😂😂😂