2777
2789
عنوان

دوستای گلم کسی تا حالا با رحم اجاره ای بچه شو بدنیا آورده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 79 پست
راستش نه  به نظرم سختیش مطرح کردن با خانواده هاست ..نسل قدیم دیر میپذیرن این چیزا رو..یه ...

من خانواده همسرم هیچکدوم ایران نیستن و دخالت  و بودنشون تو زندگی ما صفره .خانواده خودم مشکلی ندارن با این قضیه.

بخدا انقد حس جالبیه الان بچم9ماهشه  گاهی زن باردار میبینم میگم ووووی چقد باحاله بارداری. دلم ...

ولی منی که این تکونا رو حس کردم ولی بچم واسم نموند و داغون شدم اکه باردار بشم اول تا اخرش استرسه واسم... درد زایمان طبیعی هم کشیدم .تازه مین زایمان طبیعی بکنی مادرتری نسبت به سزارین

نمیدونم شانس و اقبال من استرس و غصه خوردنه شاید

یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا اسمش هس تبادل نظر 

هرکسی یه نظری داره

هیچ کس به اجبار قرار نیس حرفاشو به کسی تحمیل کنه

فقط هرکسی تجربه ی خودشو میگه.دیگه حق انتخاب با استارتر عزیز و محترم هس 

من از اقبال خود نالم که دستی بی نمک دارم... 😭😭😭
بخدا انقد حس جالبیه الان بچم9ماهشه  گاهی زن باردار میبینم میگم ووووی چقد باحاله بارداری. دلم ...

چقد خوب ،راستش من از ویار بارداری خیلی میترسم برای همون اقدام نمیکنم همش میگم اگر دائم زیر سرم باشم همش ضعف و استفراغ و اینا باشه چی😖

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

چقد خوب ،راستش من از ویار بارداری خیلی میترسم برای همون اقدام نمیکنم همش میگم اگر دائم زیر سرم باشم ...

من خودم تا ماه7ویار داشتم و فقط تنها چیزی که میتونستم بخورم میوه بود اونم پرتغال نارنگی خیار سبز

قرص اندانسترون میخوردم و دیگه مشکلی نداشتم

هرچیزی سختی های خودشو داره اما خب دلنشینی هاش و خوشی هاش بیشتر از سختی هاشه

دیدم ولی تجربه نکردم ولی تا بچتو ماه به ماا تو شکمت حس نکنی نمیتونی مادری کنی البته همه رو نمیگما

راستش دوستم اجازه بده باهات مخالف باشم. من فکر نمی‌کنم نقش و احساس  مادری حتما  باید با زایش بچه باشه. 🤗

راستش دوستم اجازه بده باهات مخالف باشم. من فکر نمی‌کنم نقش و احساس  مادری حتما  باید با زا ...

من چون تجربه کردم احساسمو گفتم نمیدونم جوره دیگه چجوریه 

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
ولی منی که این تکونا رو حس کردم ولی بچم واسم نموند و داغون شدم اکه باردار بشم اول تا اخرش استرسه واس ...

الهی بمیرم. 

خب منم یه سقط داشتم 

ولی این یکیو که باردار شدم اصلا هیچ ترسی نداشتم و تمام امیدم به خدا بود 

قرآن میخوندم ارامش پیدامیکردم. وقتایی که بچم تکون نمیخورد و نگران میشدم  میرفتم قران میخوندم انقد تکون میخورد که خستم میکرد و دیگه خیالمو راحت میکرد.فیلماشو گرفتم که موقع قران خوندن چجوری وووول میخوره. 

اهنگ میذاشتم اصن واکنش نداشت ولی به صدای قران و صدای باباش خیلی واکنش نشون میداد

خب این دلایل میتونه مشکل جسمی باشه یا مثلافوبیای شدید یا خیلی چیزای دیگه ‌😊

به نظر من که خیلی هم خوبه از شر ویار و سختیای حاملگی و زایمان و سزارین و خونریزی های بعدش و ... راحت میشی من تازه 4 ماهه م روری هزار بار میمیرم زنده میشم اینقدر تهوع و سوزش معده دارم

خدایا مواظب 
من خودم تا ماه7ویار داشتم و فقط تنها چیزی که میتونستم بخورم میوه بود اونم پرتغال نارنگی خیار سبز قر ...

کاش منم مثل شما فکر کنم و جرات کنم 

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

الهی بمیرم.  خب منم یه سقط داشتم  ولی این یکیو که باردار شدم اصلا هیچ ترسی نداشتم و تمام ...

منم خیلی قران میخوندم ولی خدا نگام نکرد😓😓

بچم مشکل مغزی داشت ۱۹ هفته به دنیا اوردمش .خاکش کردیم

الان هم یه رگ توی رحمم پاره شده .نوبت عمل دارم.نمیدونم خونریزی دوروز گذشتم پریودی هست یا از اون رگه.

اگه امروز عمل شم ممکنه دیگه نتونم حاله شم با رحم خودم.

بچم رفت رحمم هم با خودش داره میبره😭😭😭😭

روزای من نصیب هیچ کس نشه

یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹