2777
2789
عنوان

کی تو اینستا خیلی وارده؟

204 بازدید | 32 پست

تو پیج همسرم یه فالور خانم بود. تو گوشیش رفتم دیدم وقتی فالورهای اون خانمو دیدم کلا ۱۰ نفر بودن. یکیش دوست دختر سابق شوهرم بود. ۵ نفرشونم اقوام خیلی خیلی نزدیک من. تا بهش نسون دادم گفت من نمیشناسم. بهش گفتم پیداش میکنم. دیشب یهو دیدم اون خانم کلا خودشو مسدود کرده. حالا من شک کردم که این پیج الکیرو خود همسرم درست کرده. از کجا بفهمم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خراب کردم. حالا چیکار کنم

هیچی مطمئن باش اگر چیزی هم باشه حالا حالاها خیلی محتاط تر میشه همسرت...اما بعید میدونم چیز خاصی بوده باشه...خیلی حساس نشو

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

احتمالا خودش بوده فعلا خودت رو بیخیال نشون بده اگه کار خودش باشه دوباره دست بکار میشه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

دیگه حتی اسمشم نمیاد. پیامم نمیشه داد بهش

با یه اکانت اینستا دیگه همون ای دی رو بزن اگر نیاد کلا پاک شده.

در غیر اینصورت بلاک شده.

اگر تو لیست مسدودین شوهرت باشه شوهرت بلاکش کرده اگر نباشه از طرف اون خانم بلاک شده.

خدایا فقط تورو دارم، کمکم کن.