2777
2789

ما توی شهر غریب زندگی میکنیم با یکی از همکارا شوهرم رفت امد خانوادگی داریم چند وقت پیش میخواستیم وام بگیریم ضمانتمون نشد گفت قست عقب افتاده دارم بعد ضمانت دو تا از همکارای دیگه شده راستش من خیلی ناراحت شدم از اون به بعد دیگه دوس ندارم رفت امد کنم بنظر شما من بد کاری میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتامد خواستی بکن اما حواستون جمع باشه و شمام براش لطف اضافی نکنید

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

عزیزم همه بیمعرفت شدن می‌دونی با این آدمهای بیمعرفت باید عین خودشون برخورد کرد چون لیاقت خوب بودن رو ندارن مننم چند تا دوست دارم هرجا میرم هرکار میکنم با اونا انجام میدم ولی اونا برعکس هرکاری میکنن به من نمیگن یک گروه هفت نفره داریم بد اون روز از یکشیشون که بهتر از بقیه شنیدم که یک گروه دیگه زدن بین خودشون عکس میفرستن پیام میدن وقتی این دوستم گفته چرا اونا گفتن اینجا شخصیه باید یاد بگیریم با آدم ها عین خودشون برخورد کنیم چون بعضیا لیاقت دوست خوب رو ندارن

عزیزم همه بیمعرفت شدن می‌دونی با این آدمهای بیمعرفت باید عین خودشون برخورد کرد چون لیاقت خوب بودن رو ...

درست اما نمیشه همه آدما رو به یک چشم دید.

‏هر چيزی كه به قيمت آرامشت تمام شود، زيادی گران است! 
عزیزم همه بیمعرفت شدن می‌دونی با این آدمهای بیمعرفت باید عین خودشون برخورد کرد چون لیاقت خوب بودن رو ...

درسته واقعا من خیلی باهاشون رو راست بودم اصلا انتظار نداشتم نه بگن بعدش شوهر من همکارشه فرار که نمیکنه اونم وام گرفت ما ضمانتش میشدیم

بنظرم نباید مسائلو با هم قاطی کرد... به نون و نمک ربط نداره مثلا من به شخصه ضامن همسرم نمیشم ... عاش ...

این میدونه ما میتونیم پس بدیم بنظرم ادم باید کار راه انداز باشه اینجوری خدا دست ادمو میگیره ما تواین شهر غریبیم کسیو نداشتیم یکی دیگه از همکارا که رفت و امدم نداریم راحت گفته بود باشه و اومد شد ضامن ما

خیلی باهاشون خوب بودیم دقیقا بعد از ما رفت ضامن دوتای دیگه شد

چی بگم والا به روی خودت نیار اما همونجوری باشین که باهاتون رفتار کردن

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه