2777
2789
نه هاله دورش صورتی باید باشه دیگه این باشه اونم هس داداچ 🤪

هی روزگار پس ما قهوه ایم سرتا پا 🥴🤪

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
😂😂😂😂

والا ب خدا

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه چه بی معنی یکی لخت شده عکس سیاه گرفته بعد به چه دردش میخوره ....؟؟؟؟ سیاه که هیچی معلوم نیست ؟؟؟ ...

منم تعجب کردم فک کنم دوربینو برعکس باز کرد

رد شدو ديد كه در مخمصه اي ناجورم.من از آن روز به بازمانده شدم مشهورم.اوج درماندگي ام گفت موفق باشي😕يادم افتاد همان جمله سر كنكورم😔                                                               من پشيمان نيستم اما نميدانم هنوز،،،دل چرا در بازي نيرنگ ها يكرنگ بود....
آخه چه بی معنی یکی لخت شده عکس سیاه گرفته بعد به چه دردش میخوره ....؟؟؟؟ سیاه که هیچی معلوم نیست ؟؟؟ ...

کار حاسوسای امریکاس این سلبریتی ها گردنشون از مو باریک تره جنگ الکترونیکه 😂😂😂😂😂😂

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚

چند تا علت داره

1- تتلو برا گلشیفته خوند این حسودیش شد

3- دیده چند وقته کسی نمیشناسش جنجالی نیست دیگه رو بورس نیست خواسته نظرارو حرفارو به سمت خودش بکشه

2 رو نگفتم اگه بگم کاربریم میترکه

خدا مرا به اسم کوچک میشناسد. Meow𓃠
منم تعجب کردم فک کنم دوربینو برعکس باز کرد

من که باور نمیکنم اصلا اینا تو سینما و تلویزیون و اشنان با دوربین و این چیزا ...بازم خدا میدونه ...ولی چرا هنوز تو پروفایلشه؟؟؟؟

در این دنیا "همه مستاجریم "و باید همه چیز را به صاحب خانه پس دهیم !! "مستاجر خوبی برای خدا باشیم "
مگه صفحه اصلی خودش نیست ؟؟؟من صفحه اصلیش رفتم همین عکس بود ....چرا اونو عوض نمی کنه...به جهنم ملت اس ...

نمیدونم من اینستا ندارم خوشم نمیاد 

تو تل اینو فهمیدم نمیدونم واقعا😕🤦🏻‍♀️😂