2777
2789
🥴🥴😂

🤣🤣

رد شدو ديد كه در مخمصه اي ناجورم.من از آن روز به بازمانده شدم مشهورم.اوج درماندگي ام گفت موفق باشي😕يادم افتاد همان جمله سر كنكورم😔                                                               من پشيمان نيستم اما نميدانم هنوز،،،دل چرا در بازي نيرنگ ها يكرنگ بود....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عوض کرده ملت اسکرین شات گرفتن پخش کردن

مگه صفحه اصلی خودش نیست ؟؟؟من صفحه اصلیش رفتم همین عکس بود ....چرا اونو عوض نمی کنه...به جهنم ملت اسکرین گرفتن  

در این دنیا "همه مستاجریم "و باید همه چیز را به صاحب خانه پس دهیم !! "مستاجر خوبی برای خدا باشیم "
والا فک کنم گرمش بوده لخت شده شدهههه دیگه😂

یعنی میگم چرا از خودش گرفته🤣

رد شدو ديد كه در مخمصه اي ناجورم.من از آن روز به بازمانده شدم مشهورم.اوج درماندگي ام گفت موفق باشي😕يادم افتاد همان جمله سر كنكورم😔                                                               من پشيمان نيستم اما نميدانم هنوز،،،دل چرا در بازي نيرنگ ها يكرنگ بود....
خخخخ رنگشو چطو تشخیص دادی 

معلومه آخه اگه صورتی نبود به قهوه ای سوخته میزد تو تاریکی شبیهه سوراخ نشون میداد 😂

خدا مرا به اسم کوچک میشناسد. Meow𓃠

فک کنم دوربین جلو بوده 

عالیس در سرزمین معمولی هستم                                آرزو میکنم خدا به زندگیه تک تکون ارامش و رحمت عطا کنه                                                         
معلومه آخه اگه صورتی نبود به قهوه ای سوخته میزد تو تاریکی شبیهه سوراخ نشون میداد 😂

ی جای دیگه باید صورتی باشه ها اشتباه نمیکنی😂

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
والا فک کنم گرمش بوده لخت شده شدهههه دیگه😂

پس معلومه آدمه اصراف کاریه

چون زمستونه لابد خیلی خونرو گرم کرده که گرمش شده لخت شده دیگه وگرنه هوا سرده 

عجب ادمای مصرفی هستن 

خدا مرا به اسم کوچک میشناسد. Meow𓃠

آخه چه بی معنی یکی لخت شده عکس سیاه گرفته بعد به چه دردش میخوره ....؟؟؟؟ سیاه که هیچی معلوم نیست ؟؟؟... برا چی گرفته اصن به درد نمیخوره ...!! بعد به قصد سیاه بودنش گذاشته پرو فایل...خدایی کمتر سیاهمون کنن 

در این دنیا "همه مستاجریم "و باید همه چیز را به صاحب خانه پس دهیم !! "مستاجر خوبی برای خدا باشیم "