2777
2789
عنوان

الوپسی یا ریزش موی سکه ای 😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 14744 بازدید | 41 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما چه کاری انجام دادید؟ الان چطوره؟ 

الان یک سال که هی میریزه در میاد تقریبا هر دوماه یه قسمت هایی میریزه.چند بار دکتر بردیم محلول های مختلف استفاده کردیم.یه بار امپول به سرش تزریق کردن ولی فایده نداره اون قسمتی که ریخته در میاد ولی جایی دیگه میریزه

من از ۷ سالگی دچارش شدم😔😔😔هرکاری بگین کردم تزریق پماد قرص همچی ولی جواب نگرفتم دیگه خسته شدم تورو ...

سلام خوبید عزیز یعنی جاهایی که میریزه پر نمیشه میشه جوابمو بدید الان خوب شدید 

دفترتو باز کن، هزاربار بنویس: خودم مقصرم ...️
من از ۷ سالگی دچارش شدم😔😔😔هرکاری بگین کردم تزریق پماد قرص همچی ولی جواب نگرفتم دیگه خسته شدم تورو ...

سلام الان ریزش:سکه ایتون خوب شده تورو خدا جوابمو بدید

دفترتو باز کن، هزاربار بنویس: خودم مقصرم ...️
بیخیالش شو برا من دو بار ریخت خودش در اومد بزنم به تخته 

سلام میشه بگید چیکار کردید ک خوب شدید از چ داروهایی استفاده کردید منم این مشکل رو دارم اول کوچیک بود الان بعد ۵ماه احساس میکنم ک یکم بزرگ تر شده چیکار کنم  تروخدا راهنمایم کن

ایا کسی از قطره آلوپسی روغنی است برای مو استفاده کرده نتیجه اش چطور بوده

سلام دختر من چهار سال  این مشکل و داشت هر دارویی 

و هر قطره و اسپری و دمنوش.... امتحان کردیم 

الان یک سال که تحت درمان بیمارستان رازی تهران هستیم خدا را شکر ریزشش کامل قطع شده. 

سلام دختر من چهار سال این مشکل و داشت هر دارویی و هر قطره و اسپری و دمنوش.... امتحان کردیم الان یک ...

سلام دختر شما چه داروهایی مصرف میکنه کورتون هم مصرف کرد منم دچاره این بیماری هستم تهران نیستم نمیدونم چیکارکنم 

کاربری قبلا دست دختر عموم بوده باشماره من وارد نی نی سایت شده