2789
اسی یعنی ارزوهات تو حلق ترامپ 😩😩😩  من دوست دارم شوهرم بگه زن شماره حسابتو بده برات پول بریز ...

😂😂😂

دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡                                                                                                                                                                          من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..‌!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حالا ازدواج که کنی شوهرت میخواد غر بزنه که چرا نمیای پس زودباش دیر شد،تو هم درحال انداختن شال رو سرت داد بزنی صبرکن دیگه ۲دقیقه اه 

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

دوس دادم برم سرکار اون از من پول بخواد😒😒😑

خاص بودن بی فایدسـت خـاصـیتـ داشـته باشـین😏ازصدای گذرآبـ چنان فهمیـدم تندترازآبـ روان عمـرگران میگذرد زندگی را نفسی ست.ارزش غــم خوردن نـیسـت..آنقدرسیـربخند تاکه ندانی غم چیست😶

دلم میخواد وقتایی ک گلایه مادرشو میکنم سکوت نکنه یچی بگه ارومم کنه نهایت حرفش اینه توببخش ب بزرگیت 😡😡 یا مدلشه فرهنگشه... همین... 

سکوتش عصبیم میکنه.‌..

آدم باید به باباطاهر توزندگیش داشته باشه ک بهش بگه ...گل سرخ وسفیدم چرا پژمرده حالی ...بیا قسمت کنیم دردی که داری.... که تو کوچک دلی طاقت نداری....💞خدای خوبم خودت برام‌معجزه کردی خودتم حافظش باش صحیح وسالم بیاد بغلم  وبهمون توان لیاقت ودانشش رو بده ک پیش ما زندگی خوب وموفقی رو تجربه کنه وکلی بهش خوش بگذره...😍😍
من دوست دارم فقط غر نزنه ک دیر آماده میشم😂

چرااا نیومدی تایپکم  تگت کرده بودم

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

دوست دارم وقتی بهم نگاه میکنه عشق از چشاش بباره! اونقدر که بقیه هم بفهمن، هعی... دیگه از عوارض رمان خوندنه دیگه!

شب به شب قوچی از این دهکده کم خواهد شد .    ماده گرگی دل اگر از سگ چوپان ببرد . 
باش تا وقت خرمنت باز آید🤣🤣🤣

شتر در خواب بیند پنبه دانه نقل این مجرداس...بگو ببین اصلا میزاره بری مهمونی🤣

اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای  .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.