2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد بچه سوم...

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 109 پست
به نسبت بچه اولتون که ۷ سالشه سنتون خوبه من ۳۰ سالمه تازه پسرم دو سالشه

تا قبل ۳۵سالگی اصلا دیر نیست

من یکی از دلایل م که راغب شدم دومی بیارم توصیه های دوست ماما م بود برای سلامت بدن ما خانوم ها و پایین امدن سن یائسگی ...راستش یکم ترسیدم و دلایل دیگه م پسرم و همسرم بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سر اولی داشتم،ولی سر این خدارو شکر اصلا مشکلی نداشتم،فقط سردرد بودم تا ماه سومم

من 4 ماهه م از هفته 8 تهوع شدید دارم  بدتر شدم و بهتر نمیشم میگم خدای فقط خوب بشم به سلامت به دنیا بیاد دیگه غلط کنم حامله بشم زندگی برام جهنم شده

خدایا مواظب 
استارتر حالا ک میخوای بری آی وی اف دوقلو بذار.بشه دوتا دختر دو تا پسر.جفتت جور بشه.ب نظرم چهار تا عا ...

وای منم یکی از دوستام داره همین کار و میکنه به منم هی پیشنهاد میده اینکار و بکنم🙈🙈🙈🤗😉

استارتر حالا ک میخوای بری آی وی اف دوقلو بذار.بشه دوتا دختر دو تا پسر.جفتت جور بشه.ب نظرم چهار تا عا ...

😂😉میگن تو ای وی اف احتمال دوقلویی بالاس،ولی چون با فاصله کم انشالله میخام باردار شم حاملگی دوقلو ریسکش خیلی زیاد میشه

من 4 ماهه م از هفته 8 تهوع شدید دارم  بدتر شدم و بهتر نمیشم میگم خدای فقط خوب بشم به سلامت به د ...

مطمن باش همین روزاس که خوب شه تهوعت،از هفته ۱۸به اینور انگار سیستم کلا عوض میشه،بعد که سختیا یادت بره باز به فکر نی نی میفتی😘😉

😂😉میگن تو ای وی اف احتمال دوقلویی بالاس،ولی چون با فاصله کم انشالله میخام باردار شم حاملگی دوقلو ر ...

خب بذار دختر دومت یک سالش پر بشه بعد برو آی وی اف.دوقلو بیار.تو ک داری زحمت و سختی آی وی اف تحمل می‌کنی یهو دو تا بیار.

دخترم دنیامه