2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد بچه سوم...

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 109 پست
به نسبت بچه اولتون که ۷ سالشه سنتون خوبه من ۳۰ سالمه تازه پسرم دو سالشه

تا قبل ۳۵سالگی اصلا دیر نیست

من یکی از دلایل م که راغب شدم دومی بیارم توصیه های دوست ماما م بود برای سلامت بدن ما خانوم ها و پایین امدن سن یائسگی ...راستش یکم ترسیدم و دلایل دیگه م پسرم و همسرم بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سر اولی داشتم،ولی سر این خدارو شکر اصلا مشکلی نداشتم،فقط سردرد بودم تا ماه سومم

من 4 ماهه م از هفته 8 تهوع شدید دارم  بدتر شدم و بهتر نمیشم میگم خدای فقط خوب بشم به سلامت به دنیا بیاد دیگه غلط کنم حامله بشم زندگی برام جهنم شده

خدایا مواظب 
استارتر حالا ک میخوای بری آی وی اف دوقلو بذار.بشه دوتا دختر دو تا پسر.جفتت جور بشه.ب نظرم چهار تا عا ...

وای منم یکی از دوستام داره همین کار و میکنه به منم هی پیشنهاد میده اینکار و بکنم🙈🙈🙈🤗😉

استارتر حالا ک میخوای بری آی وی اف دوقلو بذار.بشه دوتا دختر دو تا پسر.جفتت جور بشه.ب نظرم چهار تا عا ...

😂😉میگن تو ای وی اف احتمال دوقلویی بالاس،ولی چون با فاصله کم انشالله میخام باردار شم حاملگی دوقلو ریسکش خیلی زیاد میشه

من 4 ماهه م از هفته 8 تهوع شدید دارم  بدتر شدم و بهتر نمیشم میگم خدای فقط خوب بشم به سلامت به د ...

مطمن باش همین روزاس که خوب شه تهوعت،از هفته ۱۸به اینور انگار سیستم کلا عوض میشه،بعد که سختیا یادت بره باز به فکر نی نی میفتی😘😉

😂😉میگن تو ای وی اف احتمال دوقلویی بالاس،ولی چون با فاصله کم انشالله میخام باردار شم حاملگی دوقلو ر ...

خب بذار دختر دومت یک سالش پر بشه بعد برو آی وی اف.دوقلو بیار.تو ک داری زحمت و سختی آی وی اف تحمل می‌کنی یهو دو تا بیار.

دخترم دنیامه