2777
2789
عنوان

پسرم😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 869 بازدید | 42 پست

نگران نشو. احتمالا هوای حونه خشکه خیلی. دستگاه بخور داری روشن کن. همیشه ظرف اب بذار رو بخاری. الان هم بینیشو با سر ی گوش پاک کن یکم پماد ویتامین ا+د یا وازلینی چیزی چرب کن. 

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش  پدرش یا شمو خون دماغ نمیشدین  بعضی ها جنبه ارثی داره  دایی من خون دماغ ...

نه عزیزم 

پدرش فقط یبار تو عمرش خون دماغ شد اونم بخاطر فشار عصبی..

پسرمم کمی عصبیه چون حسودی خواهرشو میکنه،

ولی خیلی میترسم ببرمش دکتر و چکاپ؟

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️
نه عزیزم  پدرش فقط یبار تو عمرش خون دماغ شد اونم بخاطر فشار عصبی.. پسرمم کمی عصبیه چون حسودی ...

دکتر که ببر 

ولی میگم چیز نگران کننده ای نیست تا فردا خودخوری نکن 

پیش متخصص ببر تا کامل خیالت راحت بشه 

‏همه فکر میکنن من رازدارم ولی واقعیت اینکه من یادم میره چی گفتین🤦🏻‍♂️😂
چشم.. پس مطمعن باشم؟؟؟ دکتر لازم نیست؟؟

والله من ک خودم زیاد خون دماع میشدم بچه بودم. همش واس همین بود. بچع مم گاهی میشه خودم میدونم هر وقته ک هوا خیلی خشکه واسه بخاریه. یا تابستونا ک خیلی گرمه اینجوری میشه

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند