2777
2789
عنوان

پسرم😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 869 بازدید | 42 پست
نه عزیزم  پدرش فقط یبار تو عمرش خون دماغ شد اونم بخاطر فشار عصبی.. پسرمم کمی عصبیه چون حسودی ...

ن بابا رگ بینیش شاید خشک شده 

نترس چیزی نیس 

من بچگی انقددددددددددر خون دماغ میشدم 

الان سالمم نترس

واسه اینکه ی تصمیم درست بگیرم و پشیمون نشم صلوات بفرس 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دستکاری کرده حتما

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
اگه عکس دستمالم نمیذاشتی میدونستیم خون دماغ چه شکلیه

چندشتون میشه بفرمایید بیرون...

از اسم سایت معلومه که باید عکس چیا گذاشته بشه...

حالا اگه یکی از تخت خوابش و کاراش مطلب مینوشت قطعا توش حظور داشتین🤨

زور ک نیس...

چن لکه خونه

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️
نه عزیزم  پدرش فقط یبار تو عمرش خون دماغ شد اونم بخاطر فشار عصبی.. پسرمم کمی عصبیه چون حسودی ...

خو نزار حسودی کنه.یوقت انقدر جوش میزنه یجوریش میشه ها.سعی کن یادش بدی بیخیال باشه

خو نزار حسودی کنه.یوقت انقدر جوش میزنه یجوریش میشه ها.سعی کن یادش بدی بیخیال باشه

خیلی مراعاتشونو میکنب پسرم بیشتر محبت میکنم ک کم و کسری احساس نکنه...ولی خب وقتی دنبال کارم میرم با هم دعوا و کتک کاری دارن😪

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️

گاهی بهش گل گاوزبان بده بخوره که جوش نزنه.اونجام گفتم اگه هرکی خون دماغ شد سرو بالا نگیرید افزایش فشار داخل جمجمه میده همونجوری مستقیم فشار بعد اب سرد.یه پزشکم ببرید علتش معلوم بشه😗