غریبه۷۴ مدیر عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 4316 عنوان دستبند خریدم مامانم زد تو ذوقم | مشاهده متن کامل بحث + 1230 بازدید | 54 پست دستبند خریدم مامانم گفت خیلی زشته شوهرمم نمیبره عوضش کنم😔😫 روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞 1398/10/24 | 17:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
araaameeshhh عضویت: 1398/04/25 تعداد پست: 2936 هر چی باشه غیر این 😔 حالا اشکال نداره عوضم نکرد فدای سرت...به نظر من که شاید یکم قدیمی باشه ولی خوشگله
غریبه۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 4316 آره رو مخ شوهرت رژه برو و ببر عوضش کن البته اگه خودت دوس داشته باشی بیخیال نظرات نه دیگه از چشم افتاد تا عوض نکنم خواب برام حرومه روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
غریبه۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 4316 عزیزم خودت مهمی دوسش داری یا ن نه دیگه دوسش ندارم ولی تو مغازه برق خواسی داشت نمیدونم چطو انتخابش کردم😔 روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
رویا۱۳ عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 3347 بد نیسدیگه دلتو زدهبرو ببین عوض میکنه فزوشنده بدون اینکه ضرر کنی؟
miad_saeed عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 1700 قشنگه ک * اِنَّ رَبیْ قٍَريݕ ُ مُڄیݕ 🌸دۏسݓاي عَݫيزَم ݦيݜہ ݕَراي ݜادي روځ باباݦ صلَۏأت بفرستیݩ🌸ڂُدا ڄونَم دݪمۏ اينقَد ڝاڦ ݣن ݓا قَبڶ أَݫینݣ دَسٺم پايين ݕياد دُعاݦ مَݭتجاب ݜہ🌸ڂُدایا ݦݧو دَݭت ایݧو أُون نَسپار خؤدݓ مُۏاظبم باݜ 🌸ݧَماݫ ݜبْ اَۏڶ قَبږ ݦي خوݧَم ۏاݭہ اَݦواݓتوݧ🌸يا ݣَريم الصَّفځ🌸خُدايا قسݦت وَ حَکݦݓ و ݕزار واݭہ اۏنايي ک ݦۍ فَهݦَن ۏاݭه مَݩِ نَفهݦ ڦقط مُعجݫه کُݩ🌸
غریبه۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 4316 بد نیس دیگه دلتو زده برو ببین عوض میکنه فزوشنده بدون اینکه ضرر کنی؟ شوهرم که میگه ضرر میکنه روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
رویا۱۳ عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 3347 شوهرم که میگه ضرر میکنه بستگی ب فروشندش دارهمادرشوهر من یه بار برد فرداش پس داد اقاهه برداشت باز امتحان کنفوقش گفت ضرر میکنیبذار گرون شد بفروش
غریبه۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 4316 چند گرمه مگه ۱۶ گرم روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
jingiliam عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 3248 من جات بودم ب مادرم نگاهم نمکردم تف میکردم میرفتم میشه برا حاجتم یک دونه صلوات بفرستی.میدونم فرستادی ممنون