2777
2789
عنوان

کمک کنید رفتم عکس رنگی جفت لوله ها بسته بودن یکیش باز شد

| مشاهده متن کامل بحث + 25700 بازدید | 35 پست

خواهر منم با وجود یه  لوله و باوجود جلوگیری باردار شده بچه سومشه انقد گریه میکنه میگه نمیخامش

مادربزرگم میگف:هرموقع از خدا ناامید شدی حتما شیطون بغلت کرده!وقتی سایه شیطون نزدیک دیدی فوری بایست.سر سجاده بایستی و قامت ببندی قد شیطنتش بهت نمیرسه.فقد دست روی گوش هاش میزاره تا صدای لبیک گفتن به درگاه حق نشنوه.سجده که طولانی شد بدنش از تقلای بلندکردنت درد میگیره.ذکرتو بلند بگو بزا اون جیغ بکشه که نشنوه.کر و کور و فلجش کن حتی اگه تن خودت رو به ناتوانی بود.. ❤love it or leave it...❤.یا بهش عشق بورز یا ترکش کن❤
اگر چسبندگي داشته باشه درد داره؟

مال من که چسبندگی نگفت فقط نوشته جفت لوله ها بسته بود که لوله سمت راست با تزریق باز شده

ولی سمت چپ علایم هیدروسالپنکس دیده میشه

دردش شبیه درد پریودی بود فقط اون فشار افتادن لعنتی حالمو بد کرد

هرگاه امتداد نگاهت به حرام نرسید شهیدی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر منم با وجود یه  لوله و باوجود جلوگیری باردار شده بچه سومشه انقد گریه میکنه میگه نمیخامش

خدا بچه هاشوحفظ کنه

لولشو برداشته بودن یا با هیدروسالپنکس باردار شده

هرگاه امتداد نگاهت به حرام نرسید شهیدی...
خدا از زبونت بشنوه منه بدبخت دردم یکی دوتا نیست هم پلی کیستیکم هم شوهرم کم تحرکی داره هم این هیدروس ...

اصلا غصه نخور عزيزدلم همشو پيگيري كن ايشالا درست ميشه

لايك نكنيد مرسي اه🤗
خدا بچه هاشوحفظ کنه لولشو برداشته بودن یا با هیدروسالپنکس باردار شده

حاملگی خارج رحم داشت یه لوله شو برداشته بودن

مادربزرگم میگف:هرموقع از خدا ناامید شدی حتما شیطون بغلت کرده!وقتی سایه شیطون نزدیک دیدی فوری بایست.سر سجاده بایستی و قامت ببندی قد شیطنتش بهت نمیرسه.فقد دست روی گوش هاش میزاره تا صدای لبیک گفتن به درگاه حق نشنوه.سجده که طولانی شد بدنش از تقلای بلندکردنت درد میگیره.ذکرتو بلند بگو بزا اون جیغ بکشه که نشنوه.کر و کور و فلجش کن حتی اگه تن خودت رو به ناتوانی بود.. ❤love it or leave it...❤.یا بهش عشق بورز یا ترکش کن❤
ان شالله همیشه سلامت باشن

باردار شدی عزیزم؟؟؟ منم مشکل تورو دارم دارم دق میکنم

خدای تورو نمیدونم ولی خدای من خداییکه به مو میرسونه ولی پاره نمیشه خدا جونم من به قلمت ایمان دارم میدونم هوامو داری پس توکل به خودت انشالله که حاجت روا بشم 🤲🦋😍
چسبندگی با هیدورسالپنکس فرق میکنه؟یعنی اگه چسبندگی بود میگفتن

هیدروسالپنکس یعنی لوله عفونی اگه باردار هم بشی عفونتی که به رحم می ریزه جنین و از بین می بره اول حتما باید یا با دارو یا عمل اون لوله عفونی و خوب کنی