ghazal_71 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 383 عنوان کمک کنید رفتم عکس رنگی جفت لوله ها بسته بودن یکیش باز شد 25671 بازدید | 35 پست امروز رفتم عکس رنگی رحم درد زیاد داشتم ولی قابل تحمل بود ولی فشارم افتادو حالت تهوع داشتم جفت لوله هام بسته بود یکیش با عکس رنگی باز شد ولی سمت چپم هیدوروسالپنکس و بازنشدبچه ها درمان هیدرورسالپنکس چیه میشه طبیعی باردار شد هرگاه امتداد نگاهت به حرام نرسید شهیدی... 1398/10/24 | 16:51 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
**عروس_کوچولو** عضویت: 1390/03/01 تعداد پست: 78656 من خیلیاا دیدم با ی لوله باردار شدن تیکر تولد چهار سالگی پسرم
ghazal_71 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 383 باید لاپراسکوپی کنی وگرنه شانست خیلی میاد پایین لاپاراسکوپی چیه هرگاه امتداد نگاهت به حرام نرسید شهیدی...
atkin عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 1376 من خیلیاا دیدم با ی لوله باردار شدن اره حتي من ديدم طرف يه تخم دان هم نداره وباردار شده و بچه شم سالم ب دنيا اومده بدون دردسر الانم دارن عادي زندگي شونو ميكنن لايك نكنيد مرسي اه🤗
ghazal_71 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 383 چسبندگي لوله با عكس رنگي مشخص ميشه فقط؟ خوب منم امروز رفتم عکس رنگی وقتی مایع رو زدن اولش درد نداشتم بعدش درد خیلی شدید بود بعد دیگه فشارم افتاد زود تمومش کردن هرگاه امتداد نگاهت به حرام نرسید شهیدی...
ghazal_71 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 383 چسبندگي لوله با عكس رنگي مشخص ميشه فقط؟ چسبندگی با هیدورسالپنکس فرق میکنه؟یعنی اگه چسبندگی بود میگفتن هرگاه امتداد نگاهت به حرام نرسید شهیدی...
atkin عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 1376 خوب منم امروز رفتم عکس رنگی وقتی مایع رو زدن اولش درد نداشتم بعدش درد خیلی شدید بود بعد دیگه فشارم ا ... وايي يا خدا نگو بقران ترسيدماخه منم ميخام برم عكس رنگي بندازم از لوله هام ك چسبندگي نداشته باشهراه ديگه اي نداره؟ لايك نكنيد مرسي اه🤗
ghazal_71 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 383 اره حتي من ديدم طرف يه تخم دان هم نداره وباردار شده و بچه شم سالم ب دنيا اومده بدون دردسر الانم دارن ... خدا از زبونت بشنوه منه بدبخت دردم یکی دوتا نیست هم پلی کیستیکم هم شوهرم کم تحرکی دارههم این هیدروسالپنکس قوز بالاقوز شد هرگاه امتداد نگاهت به حرام نرسید شهیدی...
ghazal_71 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 383 وايي يا خدا نگو بقران ترسيدم اخه منم ميخام برم عكس رنگي بندازم از لوله هام ك چسبندگي نداشته باشه ر ... نترس درد غیر قابل تحمل نبود با اینکه من جفت لوله هام بسته بودمن فقط فشارم افتاد من اخه زود فشارم میوفته هرگاه امتداد نگاهت به حرام نرسید شهیدی...
atkin عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 1376 چسبندگی با هیدورسالپنکس فرق میکنه؟یعنی اگه چسبندگی بود میگفتن ن عزيزم من نميدونم هيچيدارم ازشمايا بقيه دوستان سوال ميكنم ك من ميخام بدونم چسبندگي لوله دارم يانه تنها راهش عكس رنگيه؟ لايك نكنيد مرسي اه🤗
atkin عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 1376 نترس درد غیر قابل تحمل نبود با اینکه من جفت لوله هام بسته بود من فقط فشارم افتاد من اخه زود فشارم م ... اگر چسبندگي داشته باشه درد داره؟ لايك نكنيد مرسي اه🤗
ghazal_71 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 383 ن عزيزم من نميدونم هيچي دارم ازشمايا بقيه دوستان سوال ميكنم ك من ميخام بدونم چسبندگي لوله دارم يانه ... منم اطلاعات زیادی ندارم از وقتی فهمیدم هیدروسالپنکسم دیگهدفکر میکنم دنیا به آخر رسیده هرگاه امتداد نگاهت به حرام نرسید شهیدی...