2777
2789
عنوان

بارداراکمک توروخدابیاین

126 بازدید | 16 پست

الآن که رفته بودم دستشویی معذرت میخوام بعدادرارکردن انگاریه چیزی ازم افتاد ولی خون نبود اصلاندیدم چی بود استراحت مطلقم پساری دارم به خاطرطول سرویکس کم ،میترسم نمیدونم چی بودیاچیکارکنم ،الآن درازکشیدم ولی سمتراست پایین شکمم یه خورده دردمیکنه

خداجونم عاشقتم 

خب شبیه چی بود حداقل توصیف کن کم بود زیاد بود چون ممکن ترشح باشه

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین فکرو میکنم که شاید ترشح بوده

اره چون همراه ادرار گاهن خارج میشه و حتی بلندیش ممکن اندازه انگشتت هم باشه

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  
یه لحظه انکار یه قطره بزرگ بود یایه لخته سفیدپنیری که توسنگ دستشویی ندیدم

ترشح عزیزم ک با ادرار خارج شده

حتما ترشح بوده

خداکنه ،هیچ فشاری بهم نیومدفقط یه لحظه انگارمیخوادترشح بیادشدم وصدای افتادن مثل یه لخته تودستشویی،ولی هرچقدنگاه کردم خودموتمیزکردم چیزی نبود

خداجونم عاشقتم