2777
2789
عنوان

کچل

149 بازدید | 20 پست

سلام خانوما 

میخواستم یه راه حل بدین واسه پرپشتی مو مخصوصا جلو سر یه چیز که قبلاامتحان کردین خودتون خیلی حجم موهام کم شده بالایه سرم رو که میبینم میرم سکته کنم 

من خودم قبلا سیر میخوردم خیلی موهام پر پشت شده بود اما خب نمیتونم الان بخورم 

یه راه خونگی که خودتون امتحان کردین بگین خواهشا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عطاری چندتا چیز قاطی کرد داد خوب بود 

قهوه سدر مورد حنا ویک دوتا چیز دیگه که با تخم مرغ محلی وچند قطره آبلیمو طبیعی وکمی آب گرم خمیرش میکردم میزدم به سرم دوسه ساعت موند بعد میشستم یکهفته اونکارو کردم دیگه میکشیدمم موهام کنده نمیشد

مهربونا واسه خونه دارشدنم صلوات میفرستین🌼🌸🌹
واقعا سیر خوبه؟ چه جالب

بعضیا میگن له کنین با روغن زیتون سرتون رو باهاش ماساژ بدین اما من یه مدت خیلی زیاد سیر به غذام میکردم و هر روز میخوردم واقعا تاثیر داش

بعضیا میگن له کنین با روغن زیتون سرتون رو باهاش ماساژ بدین اما من یه مدت خیلی زیاد سیر به غذام میکرد ...

مرسی عزیزم 

آرزوی خوشبختی و شادی برای همه دارم 😊 امیدوارم هیچکسی غمگین و ناراحت نباشه 🥰🥰😊😊...عاشق غذا و خوراکی و آشپزیم 😋😋سیر نمیشم.
منم یمدته ریزش شدید مو گرفتم دکترم رفتم ولی خوب نشدم😕 چرا نمیتونین سیر بخورین؟بریزین تو غذاها..یا ...

خب به خاطر بوش چرا عزیزم بو میده 

من بچم شیر میدم به خاطر اینکه نمیخورم