2777
2789
عنوان

ازدواج

622 بازدید | 49 پست

سلام دوستان من هفته پیش از طریق خانواده ام با یه دختر آشنا شدم که کیس خوبی بود بنظرم واسه ازدواج چند بار تلفنی با همدیگه صحبت کردیم قرار بود چهارشنبه هفته پیش با همدیگه بریم بیرون که بیشتر آشنا بشیم خانواده اش هم تا اون شب اوکی بودند درست شب قبل یعنی سه شنبه اومد گفتش که ببخشید و... خانواده ام استخاره کردند بد اومده بنظرتون دلیلش چیه چیکار کنم الان چون واقعا دلیلش رو نفهمیدم هر چقدر هم اصرار کردم گفتش که من شمارو تاجایی که شناختم خیلی خوب بودید اما نظر خانواده ام شرطه و حتی برادرم فرستادم که با پدرش صحبت کنه باهم نتونستم بفهمم دلیلشون چیه چون واقعا اونها اهل استخاره و... نیستند و از طرفی ما خانواده ام مشکلی نداره

گر نباشد حیا و درک و شعور، آدمی گاو میشود به مرور ،جان انسان که تربیت نشود ،آدمی طعنه میزند به ستور ،حیوانی پلشت و نکبت بار،که فقط میتوان شد از او‌دور،

پشیمون شدن

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب نپسندیدن دیگه پیگیر نباش . منم یه پسری چند وقت پیش خواستگاری کرد دو آتیشه ولی بعد نرم نرم کات کرد . حتما از چیزی خوششون نیمده 

Je serai bientôt une belle mariée aux cheveux courts  بگو آمین😂😂😂

یکی رفته بدت رو بهشون گفته

شایدم دوس دخترات رفتن زیر ابت زدن😐

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

چیزی نیست تو فاصله خواستگاری شما و قرارتون خواستگار بهتر اومده شمارو پیچوندن

خوشبینانه و استادانه بیندیشید ، همراه با اعتماد به نفس و یقین، و آن وقت زندگی امن‌تر ، عمل پربارتر ، تجارب و دستاوردها غنی‌تر می‌شوند.