2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 49 پست
چند سالتونه؟ 

30

گر نباشد حیا و درک و شعور، آدمی گاو میشود به مرور ،جان انسان که تربیت نشود ،آدمی طعنه میزند به ستور ،حیوانی پلشت و نکبت بار،که فقط میتوان شد از او‌دور،
نمی‌دونم وقتی با دختره صحبت کردم از طرز صحبت کردنش معلوم بود اوکیه

اون چند سالشه؟ بابا اینقدر به فکر نباش اون اگه تورا میخواد بهانه ی استخاره رو وسط نمیکشیدن لاقل جواب درست حسابی میدادن

بین این همه شلوغی یک نفر باشد که تورا بفهمد بس است!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش گفتم باپدرت صحبت کنم گفت بعید می‌دونم بتونی راضی ش کنی شماره پدرش رو‌هم نداد البته بعدش شماره پد ...

شما سعی کن دل دختررو بدست بیاری اصل کاری اونه بعد مادرتوبفرس یباردیگ صحبت کنن

هیچ کاری بی حکمت نیست
اون چند سالشه؟ بابا اینقدر به فکر نباش اون اگه تورا میخواد بهانه ی استخاره رو وسط نمیکشیدن لاقل جواب ...

متولد73این بهم ریختگی من واقعا بخاطر اینه که دلیلش رو‌نمیدونم

گر نباشد حیا و درک و شعور، آدمی گاو میشود به مرور ،جان انسان که تربیت نشود ،آدمی طعنه میزند به ستور ،حیوانی پلشت و نکبت بار،که فقط میتوان شد از او‌دور،
شما سعی کن دل دختررو بدست بیاری اصل کاری اونه بعد مادرتوبفرس یباردیگ صحبت کنن

صحبت هم کردند بازم اما جواب درست و حسابی نمی‌دن کلافه شدم

دیگه پیگیری نکنید. قطعا موضوع فراتر از یه استخاره بوده. 

خب بنظرشما چی می‌تونه باشه این وسط آخه ...

یه کسی چیزی گفته باشه درموردم که اونا کلا نظرشون عوض شده حالا چی گفته نمیدونم

ببینید. خواستگاری و دوران اشنایی برای شناختِ دوطرفست. بعد از چند دیدار طرفین فکراشونو میکنن. و جواب میدن.

ممکنه مثلا به شغل شما و شرایطش بیشتر فکر کرده و راضی نیست.

یا نگاه شما به دلش ننشسته.

یا حسی نتونسته بهتون داشته باشه.

یا مثلا نوع برخورد خودتون یا خانواده و یا آداب معاشرت یا رسم و رسومتون و این چیزا رو متفاوت دیده با خودشون . و یا ممکنه یه تیپ و ظاهر دیگه رو مد نظ داشته و شما با سلیقشون متفاوت بودین .

خیلی دلایل هست.

بعنوان یه دختر بهتون میگم توی ازدواج، حس اولیه خیلی مهمه. باید توی نگاه اول بتونه اون آقا رو زیر یک سقف و زندگی مشترک تصور کنه و براش خوشایند باصه.

در غیر این صورت نمیتونه بعنوان همسر بپذیرش. 

خودمم خواستگاری داشتم که اول صحبت کردیم دیدم با همه خ۱و۱یات خوبش ولی نمیتونم به چشم همسر نگاهش کنم و جواب رد دادم. 

پلیس فتا هستم   
پ دو دلن  وگرنه میگفتن نه ی کلوم حالا شرط و شروطی هم گزاشتن؟

اصلا هیچی

ببینید. خواستگاری و دوران اشنایی برای شناختِ دوطرفست. بعد از چند دیدار طرفین فکراشونو میکنن. و جواب ...

نظر شما متین اما از نظر ظاهر همدیگه رو پسندیدیم چون عکسامون توی پروفایل مون بود که ادامه دادیم واسه صحبت کردن وقتی شرایطم رو هم گفتم اون ذره ای مخالفت نکرد که بخوام بگم شاید این مورد بوده باشه

نظر شما متین اما از نظر ظاهر همدیگه رو پسندیدیم چون عکسامون توی پروفایل مون بود که ادامه دادیم واسه ...

صحبت کردن و حتی طرز نصستن هم برای هر کسی به گونه ای مورد رضایته

بهرحال ایشون تمایل ندارن و این دلیل بر بد بودن شما نیست. فقط سلیقش فرق داره. همونطور که شما هم ممکنه از یه سری دختر که بهتون پیشنهاد میشده خوشتون نیومده باشه. برای ازدواج. 

قطعا شخص دیگه ای میتونید پیدا کنید که شما رو دوست داشته باشه. 

پلیس فتا هستم   
صحبت کردن و حتی طرز نصستن هم برای هر کسی به گونه ای مورد رضایته بهرحال ایشون تمایل ندارن و این دلیل ...

ممنون بابت نظراتتون و اینکه وقت گذاشتید الان یکم آروم شدم مرسی از شما🙏🙏