سناخانومي مدیر استارتر عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 849 عنوان كيا اچ سي زدن بيان لطفا 495 بازدید | 167 پست من نه روزه زدم دارم ديونه ميشم😞علائم داريد؟؟؟؟ 1398/10/24 | 12:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pariiiiiiiijooni عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 588 سلااااام با اجازه استارترجاااان،دوستای عزیز اقدامی ب تاپیک آخرم سر بزنین 🤩🤩شاید خدا خواست و شماهم مثل ما سه نفر باردار شدین
سناخانومي مدیر استارتر عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 849 سلااااام با اجازه استارترجاااان،دوستای عزیز اقدامی ب تاپیک آخرم سر بزنین 🤩🤩شاید خدا خواست و شماهم ... انشالله😍🙏🏽
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7690 يكساله اقدامم وای منم نه روزه زدم 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7690 کی بی بی میزنی شما؟ 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
سناخانومي مدیر استارتر عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 849 وای منم نه روزه زدم واي توهم تنبلي داري؟؟؟؟من دارم از استرس ميميرم
سناخانومي مدیر استارتر عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 849 کی بی بی میزنی شما؟ نميدونم كه بزنم مثبت باشه كاذب باشه ميميرم نميدونم كي بزنم
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7690 نميدونم كه بزنم مثبت باشه كاذب باشه ميميرم نميدونم كي بزنم چنتا فولی داشتی؟ 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7690 واي توهم تنبلي داري؟؟؟؟من دارم از استرس ميميرم اره تنبلی دارم😬 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
79sanaz عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 27222 سلااااام با اجازه استارترجاااان،دوستای عزیز اقدامی ب تاپیک آخرم سر بزنین 🤩🤩شاید خدا خواست و شماهم ... درخاست دادم بگو برام😁
خداجوون عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 1197 سلااااام با اجازه استارترجاااان،دوستای عزیز اقدامی ب تاپیک آخرم سر بزنین 🤩🤩شاید خدا خواست و شماهم ... عزیزم اینجام نمیگی؟؟؟درخواست دوستی دادم لطفا قبول کن
سناخانومي مدیر استارتر عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 849 چنتا فولی داشتی؟ سه تا دوتاش متوسط بود يدونه اش عالي بود هم لتروزل خوردم هم كلوميفن
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7690 معمولا روزدهم اثرشون میره 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚