سناخانومي مدیر عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 849 عنوان كيا اچ سي زدن بيان لطفا | مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 167 پست من نه روزه زدم دارم ديونه ميشم😞علائم داريد؟؟؟؟ 1398/10/24 | 12:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7690 گلم توهم متفورمين ميخوري با دفاستون؟؟؟؟ اره عزیزم منم متفورمین میخورم روزی دوتا ولی دوفاستون نه،،،برام شیاف پروژسترون داده 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
سناخانومي مدیر استارتر عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 849 وای خداکنه منم خ استرسیم تاموعدم بشه دهنه خودمو سرویس میکنم😄 من جمعه ميزنم بي بي😬😬😬😬😬
سناخانومي مدیر استارتر عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 849 اره عزیزم منم متفورمین میخورم روزی دوتا ولی دوفاستون نه،،،برام شیاف پروژسترون داده پس پريهات منظمه من داغونم
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7690 من جمعه ميزنم بي بي😬😬😬😬😬 چند روزدگ موعدته؟ 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7690 پس پريهات منظمه من داغونم ن بابا منم نامنظمم،تازه دوماهه منظم شده چون یماه براکیستم قرص ال دی خوردم حالا نمیدونم اینماه منظومه یانامنظم 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
سناخانومي مدیر استارتر عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 849 چند روزدگ موعدته؟ چون قرص ميخورم دوروز هميشه ميفته جلو ماه پيش سوم بود اين ماه احتمالا يكم ميشه موعدم
سناخانومي مدیر استارتر عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 849 ن بابا منم نامنظمم،تازه دوماهه منظم شده چون یماه براکیستم قرص ال دی خوردم حالا نمیدونم اینماه منظومه ... من از اول دفاستون خوردم ميشه بگي كدوم شهري من كرجم
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7690 چون قرص ميخورم دوروز هميشه ميفته جلو ماه پيش سوم بود اين ماه احتمالا يكم ميشه موعدم عه منم موعدم سومه😅 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7690 من از اول دفاستون خوردم ميشه بگي كدوم شهري من كرجم شهرکرد 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
سناخانومي مدیر استارتر عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 849 من سه روزه خيلي دسشويي ميرم نميدونم سردي كردم يا تكرر ادراره
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7690 كاش دوتامونم باردار باشيم خداکنه منک خ دلم میخاد اونم دوقلوووووو 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
سناخانومي مدیر استارتر عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 849 خيلي دوس دارم باردار شم خيلي شوهرم دوس داره به روي خودش نمياره ولي معلومه
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7690 من سه روزه خيلي دسشويي ميرم نميدونم سردي كردم يا تكرر ادراره منم دسشویی بیشتر از روزای قبل میرم سینه درد خ خفیف دارم و خواب الودم ک قبل پری این علائمو دارم:-( 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7690 خيلي دوس دارم باردار شم خيلي شوهرم دوس داره به روي خودش نمياره ولي معلومه درکت میکنم منم شوهرم عاشق بچس😢من خجالت میکشم پیشش 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚