2777
2789

سلام دوست عزیز  یه چیزی بهت بگم اصلا به اینجور موارد فکر نکن .اگه یه وقت لازم باشه بری بیمارستان خصوصی دکترت بهت میگه یا سزارین و...

من خودم بیمه هستم ،بیمه تکمیلیم دارم و تمام هزینه هامم پوشش میده اما خودم تو فکرشم اگه نیازی نبود نرم خصوصی 

عزیزم استرس نگیر و خیال خودتم ناراحت نکن 

خدایا دستمو ول نکن به کمکت احتیاج دارم

من هردوتا زایمانم بیمارستان دولتی بود.والا بیمارستان خصوصی تجربشو ندارم که فرقشو بدونم ولی در کل زایمان طبیعی بیشترین کار رو خود زائو و ماما انجام میدن و ...ولی در کل من از زایمان دومم که بیمارستان البرز کرج بود راضیترم  فقط چون تو زمستون بود زایمانم لباسی که تو تابستون به زائوها میدن زمستونم همونه یخ میکردیم بعد من یواشکی نصفه شب از ساکم لباس برمیداشتم دور ازچشم پرستارا زیر لباس بیمارستان لباس میپوشیدم.غذاهاشونم زیاد جالب نبود ولی همه بیمارستانا همونجوره دیگه غذاها .برای منی که صبح تا شب در حال خونه و پخت وپزم همون که یکی دوروز غذای آماده میخوردم و ظرف نمیشستم یه دنیا بود.والا.خخ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.