2777
2789
طب اسلامی بهتر از سنتیه. زیاد رعایت میکنم

فرقش چیه؟

امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌹🌹🌹                              راستی قد من ۱۸۴ سانته ،😐                                             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرقش چیه؟

سنتی طبق تحقیقاته 

اسلامی طبق روایات ائمه 

فکر میکنم البته

تاپیک حس ششم میبینم تشنج میکنم😐   مامانم میگه با رفیق ناباب نگرد😌        نمیدونه من خودم رفیق ناباب همم😎 نی نی یار جان کاش قبل ترکوندنم میگفتی پست سیاسی ممنوعه مگه نمیدونی من آلزایمر دارم 😐 

من خیلی رعایت میکنم متناسب با مزاجم

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 

همیشه از روغن های گیاهی یا حیوانی استفاده میکنیم و از جای مطمئن میگیریم

رب خودمون درست میکنیم

برای سرما خوردگی بجای دکتر از دستورات طب اسلامی یا سنتی استفاده میکنیم

از شکر سرخ استفاده میکنیم

چای اصلا نمیخوریم..فقط دمنوش ها رو استفاده میکنیم

من خودم تنبلی داشتم رفتم پیش طب سنتی یا اسلامی دقیق نمیدونم درمان شدم سه ماه بعدم باردار شدم در کنار زیر نظر متخصص هم بودم وه فقط یه مولتی داد بهم با اووبست همییین

تاپیک حس ششم میبینم تشنج میکنم😐   مامانم میگه با رفیق ناباب نگرد😌        نمیدونه من خودم رفیق ناباب همم😎 نی نی یار جان کاش قبل ترکوندنم میگفتی پست سیاسی ممنوعه مگه نمیدونی من آلزایمر دارم 😐 
همیشه از روغن های گیاهی یا حیوانی استفاده میکنیم و از جای مطمئن میگیریم رب خودمون درست میکنیم برای ...

احسنت اره منم فقط دمنوش چای تصلا نمیخورم

سرکه انگبین هم برای دفع سم بدن مفیده

[QUOTE=119779492]چی هست من همسرم اسپرمش ضعیفه[

فقط نباید تعداد اسپرمش صفر باشه ها .  چون اونجوری اثر نداره

کاربر قدیمی هستم ولی نمیدونم چرا با کاربری قدیمیم دیگه نتونستم وارد بشم. ترکیدم