2777
2789

سلام خانما خوبين ؟؟

دختر من ٤٧ روزشه .. 

تا الان وزن خوب بوده ، خواب اش هم عميقه .. 

در طول روز سكسكه ميكنه اما زمانش زياد نيس . 

تا حالا استفراغ پرتابي نداشته 

اما موقع هايي كه دل درد داشته و شير زياد خورده و آروغ نزده يه خرده بالا مياره گاهي پنيري گاهي عادي . 

از روز ٤٠ تازه دل درداش شروع شده اما بازم خيلي زياد نيس 

فقط موقع هايي كه دل درد داره نميتونه شير بخوره وگرنه وقتي دل درد اروم ميشه راحت شير ميخوره 

الان چند روزه بعد شير خوردن انگار مزه مزه ميكنه دهنشو البته بعضي وقتا و آب دهانش زياد شده و به صورت حباب ميده بيرون .. 

هفته پيش دخترم از اين ويروس جديدا گرفت 

از بعد اون بعضي روزا يه خرده سرفه ميكنه و دماغش به خاطر مخاط ميگيره كه وقتي مخاط در ميارم كامل خوب ميشه .. 

ميگن كسايي كه رفلاكس دارن بي قراري ميكنن و شير نميخورن 

اما دختر من اينحوري نيس 

به جز وقتي دل درد داره كه وقتي دل درد داره ميذارم روي دستم و تكون ميدم و اروم ميشه 

اين يهني دل درده كه وقتي دمر ميشه اروم ميشه ديگه 

حالا بنظرتون رفلاكس داره ؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیر نخوردن و بی قراری برای رفلاکس از 3ماهگی معمولا شروع میشه همین طور وزن نگرفتن

اینها که میگی یعنی رفلاکس خفیف داره ولی تا زمانی که وزنش خوب بالا میره و شیر میخوره اهمیت نداره

البته توصیه میکنم ادویه ها و خود شیرگاو رو نخور حداقل خودت خصوصا ادویه خیلی مضرر هست

احتمالش هست 3ماهگی کامل خوب بشه احتمال داره هم شروع کنه به شیر نخوردن

شیر نخوردن و بی قراری برای رفلاکس از 3ماهگی معمولا شروع میشه همین طور وزن نگرفتن اینها که میگی یعنی ...

ادويه نميخورم اما شير زياد ميخورم چون بي جونم شيرموز ميخورم و شير عسل 

يعني نبرم دكتر ؟ ميترسم ببرم دوباره ويروس بگيره 

ادويه نميخورم اما شير زياد ميخورم چون بي جونم شيرموز ميخورم و شير عسل  يعني نبرم دكتر ؟ ميترسم ...

نه دکتر بردن الان لزومی نداره معمولا دکترها میگن تا بی قراری شیر نخوردن نداره حتی اگه وزن کم میگیره دارو نخوره بهتره البته نظرات متفاوته

ولی تا 3ماهگی صبر کن

بعد شیر خوردن بادگلوش رو بگیر

و موقع خواب شبدار بخوابونش بهتره

و خوب باز میگم شیر نخور

ادویه مطلق غذا فقط نمک زردچوبه الان یه هفته رعایت کن ببین علایمش تموم نمیشه