2777
2789
عنوان

خسته شدم ب اینم میگن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 865 بازدید | 68 پست
مادرت مشکل داره شاید بهت حسادت میکنه ببرش روانشناس .. از بابات محبت میبینه؟؟ رابطه ات با بابات خوبه ...

نه اینطور نیسش اصلا هیچکدوم 

عین مادرش فکر میکنه دختر فقط تو خونه باید کار کنه 

دختر یعنی حمال

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا خواستگارم ندارم بخدا قیافمم خوبه ولی شانس ندارم 

عزیزم صب کن خاستگار خوبم واست میاد

بامامانت با مهربونی وخوبی صحبت کن سعی کن رگ خوابشو پیدا کنی وباهات مهربون شه باهاش لج نکن 

😇

بزرگوار، در قبال اعضای خانواده و این برخوردها، راه مناسب تقدیر و تشکره، مگه غذا نمیپزن مادرتون؟ شما چندبار جانانه تشکر کنین به مرور اون حس نیاز به احترام و توجه نامشروط ارضا میشه ..

در مقابل پدر هم همینطور، هرچقدر هم بنا به فرمایش شما منت گذاشتند، شما فقط لبخند بزنید و صمیمانه تشکر کنید. خودتون به مرور متوجه تغییر میشید

فقط اینو مدنظر داشته باشید برای زندگی خوب، نباید منتظر همسر خوب باشید، جهت خوب بودن خودتون تلاش کنید ... یکم که طرز فکرتون رو بهتر کنید این مسائلی که مطرح کردید پیش پاافتاده خواهند بود

مانا باشید 🌸

✔️ ⁩از آنِ خودت باش که ارزنده ترینی✔️⁩                      

منوبفکرفرو بردی

منم مامانم بچه مریض داشت تقریباهنه چیز بعهده ی من بود....

حواست باشه بدون عشق بخاطرفشارازدواج نکنی...

هزاااار غر زدنه مادر می ارزه به یکباردعوابایک همسره نافهم و بدون احساس.

همینوقدربدون که ارزوی خیلیاس ...میگن کاش مادرم بودفقط میبود حالا هرجورش ...ازوقتی رفته بی پناهم تنهام بدون تکیه گاهم....یکم فکرکن..فکر ه خودت مشاوره س

خودتو بجای اونا هم بزار.تو توی این سن اززندگی خسته ای اونا چی پس...

الهی و ربی من لی غیرک

تو خیلی دختر ماهی هستی واقعا من خونه بابام هیچ کاری نکردم الان ک تو خونه خودمم عذاب وجدان دارم همش فکر اینم ک مامانم چطور اون همه کارو تنهایی میکرد😔ولی امیدوارم ایندت اون چیزی ک میخای بشه ک اینا یادت بره

[QUOTE=119733915]نه اینطور نیسش اصلا هیچکدوم  عین مادرش فکر میکنه دختر فقط تو خونه باید کار کنه  دخ ...[/QUOTE

عجیبه .. خدا صبرت بده.. 

غریبگی نکن  / نکن غریبگی پسرم     /  اینجا خاورمیانه است ، و هر کجای خاک را بکنی ، دوستی عزیزی برادری بیرون میزند ////        گروس عبدالملکیان
رگ خواب مامانم کار و حمالی کردن واسشه

رگ خواب مادرا محبت کردن و رو حرقشون حرف نزده.هرچی گفت بگو چشم و بحث نکن ولی کار خودتم بکن.یکم ازش تعریف کن از ظاهرش دستپختش اینکه تو هرچی بپزید مثل اون نمیشه گاهی بگو مامان هوس فلان غذات رو مردم.زبونش بگیر

حالا کارا رو انجام میدی مشکل نداره  فکر کن ازدواج کردی بچه داری باید این کارارو بکنی ولی این که انقدر محدودی و منت بزارن خیلی بده خیلی 

هرچقدر درد داری با خودت دردل کن                 ادما تنهات میزارن ولی هرکدوم به نوبت 
رشته پایه ست؟ بیرون کلاسایی مثه حسابداری طراحی وب سایت و... برو

اخه پول میخاد منم ندترم اینقد دوس دارم برم برنامه نویسی بخدا تو این سن خجالت میکشم یه کامپیوتر بلد نیسم