2777
2789
عنوان

خسته شدم ب اینم میگن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 865 بازدید | 68 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درستو بخوون کار پیدا کن پول تو جیبت بیاد روحیت عوض میشه

رشتم طوریه ک باید تا دکتری بخونم یه استادی چیزی بشم وگرنه بازار کار نداره سرکارم نمیزارن برم اللته دانشگاام میرم نمیشه😭

مادرت مشکل داره شاید بهت حسادت میکنه ببرش روانشناس .. از بابات محبت میبینه؟؟ رابطه ات با بابات خوبه ؟ بهت محبت میکنه؟؟شااایدم مثل بعضی نی نی سایتیا دختر دوست نداشته دلش فقط پسر میخواسته

غریبگی نکن  / نکن غریبگی پسرم     /  اینجا خاورمیانه است ، و هر کجای خاک را بکنی ، دوستی عزیزی برادری بیرون میزند ////        گروس عبدالملکیان
چطور یه مادر میتونه اینجور باشه اخه😪 اگه کیس خوب مناسب ازدواجی داری ازدواج کن اماهرگز واسه فرار ا ...

اصلا خواستگارم ندارم بخدا قیافمم خوبه ولی شانس ندارم 

عزیز درکت میکنم.

سبک زندگی استاد شجاعی رو گوش کن ،تمام صوت هاش رو .برو تو کانالشون و سرچ بزن،عالیه

آدرس کانالشون تو امضام هست.

هم روحیه ی خودت خیلی تغییر میکنه ،هم زندگیت ،ان شاءالله 

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
رشتم طوریه ک باید تا دکتری بخونم یه استادی چیزی بشم وگرنه بازار کار نداره سرکارم نمیزارن برم اللته د ...

رشته پایه ست؟ بیرون کلاسایی مثه حسابداری طراحی وب سایت و... برو

رشتم طوریه ک باید تا دکتری بخونم یه استادی چیزی بشم وگرنه بازار کار نداره سرکارم نمیزارن برم اللته د ...

رشته ات چیه🙄😁

دلبند مادر،فرزند عزیزی که هیچوقت ندیدمت،دلم برای حس دوباره ات تنگ است،چقدر ذوق داشتم از آمدنت و با تو خو گرفته بودم....دیگران مرا به نبودنت دلداری میدهند،اما نمی دانند نمیشود فراموش کرد کسی ک قرار بود روزی تمام سهم تو از این زندگی شود و دیگر نیس،به چه امیدی بدون تو ادامه دهم،شاید برای بقیه چیزی جز یک تکه گوشت بی جان نبودی اما برای من دنیایم شده بودی،کم کم داشتی صاحب اسم میشدی بهار عمرم،دلم تنگ است برای حس داشتنت برای دوباره دوست داشتنت،دوباره به آغوشم برگرد که نبودنت درد است و این درد توان من را کم کرده......."نوزاد رنگین کمان"منتظرتم
۲۰سالمه صبح ک بلند شدم ناهار گزاشتم طرف شستم جاروبرقی کشیدم ولی اتاقارو جنع کردم ولی دیگ حوصله نوارم ...

منم مجردم بودم مثل تو بودم درس خواندن کنارش کار هم میکردم و همه اینکارایی که میکردم رو انجام میدادم.الان ازدواج کردم بیشتر کار میکنم حقوقم دو دستی تحویل همسر برای قسطه.از اول ماه تا آخر ماه استرس کار هزینه ها اقساط آروم کردن شوهر تحمل کردن خانواده شوهر دلتنگی و دوری از مادر پدر و خواهر برادرم.حالا میگم ایکاش برگردم عقب و همون سختی ها آرامشی داشت که الان حسرتش رو میخورم.

حرفایی منو بعدا میفهمی.