2777
2789

عکسشو بده

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو صبح آزمایش خون بده انشالله که هستی بسم الله بگو برو

🤲🤲برای من هم دعا کنیدبرای سلامتی بچم صلوات بفرستین انشالله همه چیزاش ب خوبی پیش بره التماس دعا چون خیلی منتظر بودیم 🤲🤲🤲حاجت روا باشید

نه امکان نداره منفیه

وزن هدف 70 کیلو تاپایان این تیکر خدایا خودت کمکم کن اراده داشته باشم و انگیزه.وزن اولیه ۱۰۸.بعد ۱۰۴.ودربزج ۹ سال ۱۴۰۰شدم ۹۸در تلاش اومدن وزنم به ۹۰کیلو/از ۴مهر ۱۴۰۱رژیم رو شروع کردم/از وزن ۱۰۴ونیم درتاریخ ۱۳ابان رسیدم به۹۷ونیم✅...۲۲ابان وزن ۹۶✅8اذر95و800
بعد چند ساعت ممفیه واس مثبت بودن حداقل فقط 15 دقیقه لازمه تا خط بیفته بالاتر از ادن خطاست

نه بابا واسه من هر سری منفی میشد مینداختم تو سطل بعد میومدم تاهاله داره😂آخرشم مثبت شد ۱۵ تا بی بی چک زدم

نه بابا واسه من هر سری منفی میشد مینداختم تو سطل بعد میومدم تاهاله داره😂آخرشم مثبت شد ۱۵ تا بی بی چ ...

خب شما نمیدونی بعد چند دقیقه هاله مشخص نیشده شما بعد چندین ساعت سر زدی شاید اون همون 20 دقیقه اول انداخته البته با سما مدافقم چون موارد دیگری دیدم

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی