2777
2789
عنوان

نیروی انتظامی یا سپاه برای بانوان

| مشاهده متن کامل بحث + 3299 بازدید | 31 پست
حوصلشو ندارم

بخونی حوصلتم میاد هی به خودت تلقین نکن رشته ی خوبی هم هستی تجربی.

بشین یه مدت به خودت سختی بده یه رشته خوب قبول شو عزیزم 

این فکرا رو هم از سرت بریز دور

آنچه درباره  کوروش بزرگ برای محقق  جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق  پدیده ای تازه به شمار میآمد .   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط کمه خو 

چی کمه؟

آنچه درباره  کوروش بزرگ برای محقق  جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق  پدیده ای تازه به شمار میآمد .   
بخونی حوصلتم میاد هی به خودت تلقین نکن رشته ی خوبی هم هستی تجربی. بشین یه مدت به خودت سختی بده یه ر ...

وقت کمه خو واس کنکور سعی میکنم بخونم ودنبال استخدام هم میشم

وقت کمه خو واس کنکور سعی میکنم بخونم ودنبال استخدام هم میشم

انشالله که قبول بشی عزیزم امیدت به خدا باشه البته درکنارش یه مدت کوتاهم سختی بکش درعوض نتیجه ش میبینی

انشالله که قبول بشی عزیزم امیدت به خدا باشه البته درکنارش یه مدت کوتاهم سختی بکش درعوض نتیجه ش میبین ...

من یه هرچی که نمیخاستم رسیدم وهرچی خواستم از دست دادم دیگه هیچ امیدی ندارم به زندگی 

من یه هرچی که نمیخاستم رسیدم وهرچی خواستم از دست دادم دیگه هیچ امیدی ندارم به زندگی 

به اینم میرسی گلم شک نکن   

دیگه حتا بخودم شک دارم چا برسه  به کنکور😂😂

ببین میفهمم چی میگی گاهی ادم دچار نا امیدی و سستی میشه اما حواست باشه برای این حالت گذرا دچار انتخاب اشتباه نشی

ببین میفهمم چی میگی گاهی ادم دچار نا امیدی و سستی میشه اما حواست باشه برای این حالت گذرا دچار انتخاب ...

من اگه حوصله داشتم میخونم ودنبال سپاه ونیروم کا این اشتباه نیس!

من اگه حوصله داشتم میخونم ودنبال سپاه ونیروم کا این اشتباه نیس!

به هر حال من به عنوان خواهر بزرگتر هرچی که حس کردم اگه خواهر خودمم بود بهش میگفتم بهتون گفتم اما حتما روش فکر کن انشالله که تصمیم درستی میگیری و عاقبت به خیر میشی  

چن سالته وچی میخونی؟

سلام عزیزم

میدونم خیلی وقته از تاپیک میگذره...خواستم ببینم موفق به ثبت نام شدید یانه؟؟؟ممنون میشم حواب بدید

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘