2777
2789
عنوان

چهارشنبه صبح عمل بینی دارم.کمک

154 بازدید | 22 پست

سلام.بچه ها خیلی استرس دارم.میترسم.از بیهوشی ،از دردش.تجربه دارا بهم کمک کنید.

به دکتر گفتم یه قرص ارام بخش بده قبل از عمل بخورم گفت قبل از عمل میگم بهت امپول بزنن.یعنی اثر داره؟؟  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیهوشی ک حال میده. چند ساعت بیخبری از این دنیا دردم نداره والا. عمل بینی درد نداره

وای من میترسم به هوش نیام یه بچه م دارم فقط واسه اون میترسم یه وقت نمیرم؟

یه کاربر قدیمی از بند درومده 🤗

عمل بینی درد نداره عزیزم ،من از بقیه که عمل کردنم پرسیدم حدودا سه چهار نفر هیچ کدوم بعدش درد نکرده بینیشون پس زیاد استرس نداشته باش 

《چیزی که به رویایت آمد ، به دنیایت هم خواهد آمد😍😊》لطفا پس از استعمال مواد توهم زا و اعتیاد آور از ریپلای کردن نظر من خودداری نمایید باتشکر😐🙄
وای من میترسم به هوش نیام یه بچه م دارم فقط واسه اون میترسم یه وقت نمیرم؟

نه بابا این حرفا چیه.

این همه آدم دارن عمل میکنن

کیو دیدی ب هوش نیاد

به خوشگلی بعدش فک کن

من باااا ذوق رفتم

تو اتاق عملم داشتم میمردم از خوشحالی😂

ولی واسه بعدش باید تحمل ورم و کبودی زیاااد و خوردن مایعات واسه یه هفته اینا داشته باشی البته اینم بستگی به دکترت و فرم بینیت داره

《چیزی که به رویایت آمد ، به دنیایت هم خواهد آمد😍😊》لطفا پس از استعمال مواد توهم زا و اعتیاد آور از ریپلای کردن نظر من خودداری نمایید باتشکر😐🙄

بیهوشی عمل  خیلی خوبه خیلی خوبه 

من اصلا استرس نداشتم  با اینکه اصلا قرصم نخورده بودم  خیلی آروم بودم میرفتم پیش بقیه مریضارو آروم میکردم😂😂  تو کلینیکی که عمل میگردم دو سه دکتر دیگر ام بودن خلاصه خیلی خوب بود با همه حرف میزدمفکر میکردن همراه یه بیماریم که انقدر ریلکس بودم😂😃    اصلا درد نداره اصلا اصلا  فقط بعدش به مدت یه هفته سختی داره که سرت نیافته زیاد غذا جویدنی نمیتونی بخوری ، باید بینیتو با سرم بشوری ولی باز با همه سختیاش میارزه😊 

بیهوشی عمل  خیلی خوبه خیلی خوبه   من اصلا استرس نداشتم  با اینکه اصلا قرصم نخور ...

خوشب حالت امشب دکتر انقدر عیب رو بینیم گذاشت از بینیم نا امید شدم والا

ایشاللهخوب شه