2777
2789
عنوان

دااارم دیووونه میشم 😞

268 بازدید | 43 پست

حدود ۱ بود که نامزد کرده بودیم بهم خورد نامزدیمون طوری بود که صیقه محرمیت خوندیم ولی هیچکس جز مامان بابام داداشام خبر نداشتن اعتماد به نفسم غروروم همش له شد 😞😞😞 پشیمونم زود صیقه کردم چون خونوادم خیلیی تعصبی بودن اجازه نمیدادن ما بیرون بریم ... الان همش ترسم اینکه نکنه باز شرایطم اینطوری شه دوباره شکست بخورم اگه خواستگارم بفهمه صیقه بودم دربارم چی فکری میکنه چه عکس العملی نشون میده نمیدوونم اصلا این موصوع باید بهش بگم یااا نه   همش میترسم دیگه خواستگار با موقعیت خوب برام پیدا نشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر نامزدی بودی؟

میخوام با خوردن سیاه دونه بترکونم 🤬هر روز صبح بلند میشم قبل ناشتا سیاه دونه ی تلخ رو میجوم🥴 یا با اب جوش میخورم🤒، اینقدر میخورم که این ماه دو دستی جنین رو به آغوش بکشم🤗این ماه باردار میشم بگو یا علی✌برمحمد مصطفی خاتم انبیا بفرست صلوات، اللهم صلی علی محمد وال محمد،وعجل فرجهم
صیغه نه صیقه ،وقتی کسی جز خودتون خبر نداشته غصه چیو میخوری؟چرا بهم خورده؟

خیلیی لوس بود نازک نارنجی بود تا ی چی خونوادم بهش میگفتن فوری ناراحت میشد قهر میکرد مثلا مامانم بهش میگفت سرکار بودی یا نه میگفت مامانت داره تو کارم دخالت میکنه 

بهش بگو اگر از یکی بشنوه خیلی بد میشه ولی نگو صیغه بودیم، من قبل شوهرم نامزد کردم فقط ۱ روز انگشتر دستم بود بعدش بهم خورد، بعد اینکه شوهرم اومد خ استگاریم ب مادرش گفته بودیم ولی ب پسرش نگفت ،گفت حساس میشه، بعد از یه مدت یکی از فامیلای بدجنس ما رفت به نامزدم رسوند ک این دختر قبلا ۶ماه نامزد بوده باهاش همه جا رو گشته😓😓، بینمون رو خراب کرد فقط اشک و اه شده بودم ولی بعدش درست شد گفتم ک دروغ گفتن زدم سر قران 😓

میخوام با خوردن سیاه دونه بترکونم 🤬هر روز صبح بلند میشم قبل ناشتا سیاه دونه ی تلخ رو میجوم🥴 یا با اب جوش میخورم🤒، اینقدر میخورم که این ماه دو دستی جنین رو به آغوش بکشم🤗این ماه باردار میشم بگو یا علی✌برمحمد مصطفی خاتم انبیا بفرست صلوات، اللهم صلی علی محمد وال محمد،وعجل فرجهم

الانم شوهرمه✌

خوب الان باید بگم صیغه بودم؟؟

بستگی ب سطح خانواده هاداره

ولی بنظرم ب پسره بگو حالا اگه ب خانوادش نگفتی

بگو چون خانواده حساس بوده صیغه کردیم ولی اتفاقی نیفتاده

به اسم کاربریم گیرندین اعصاب ندارم
خیلیی لوس بود نازک نارنجی بود تا ی چی خونوادم بهش میگفتن فوری ناراحت میشد قهر میکرد مثلا مامانم بهش ...

پس کار عاقلانه ای کردی تفاهم نداشتین بهم زدی ،اگه فقط خونوادت بدونن درز پیدا نمیکنه و بعدها هم ب خواستگارات نگو