2777
2789
عنوان

عصبانیم بیاین راهکار بدین خانما

213 بازدید | 24 پست

با شوهرم بحث کردم   خانما  ما هشت ساله خونه فامیلش نرفتیم  راهمون پنج ساعت فاصله داره   بعد هشت سال شوهرم گفت رفت و امد کنیم  رفتیم خونشون ۲۰۰ کادو دادیم یه شب شام موندیم    صبح زود  صبح رفتیم دکتر  اصلا تعارف نکرد  بعد دکتر بیاید خونمون حالا این هیچی   برگشتیم شهرمون    پنج شنبه این هفته  ای وی اف دارم    شوهرم گفت چهارشنبه شب بریم اونجا من قبول نکردم گفتم  بعد باید شش صبح بریم دکتر  میفهمه میگه کجا میرید  دوس ندارم بدونن    قبول کرد   الان میگه  از فردا بریم خونه اونا بمونیم  تا پنج شنبه      منم راضی  نیستم  چون نه راحتم   نه اینکه بعد این همه مدت رفت و امد نمیگه چرا هر هفته میاد شب میخوابه خونم 😑 به شوهرم میگم با فرصت میریم باشه ولی چون هفته قبل رفتیم زشته  فامیل درجه یک هم نیس اخه.    قهر کرده میگه   من رفتم کادو دادم  که رفت و امد کنمو......   میگه منم خونه فامیلات نمیام دیگه   پارسال  دو روز خونه عمم مونده هی میکوبه تو سرم      شما باشین چکار میکنید؟     قبل ای وی اف باید راحت باشم ارامش داشته باشم  حموم برم     چون بعدش نباید چند روز حموم کرد  خوشم نمیاد خونه مردم برم حموم    اصلا درک نداره  اعصابم خورد شده میگه تو نمیخای رفت و امد کنی  !  به نظر شما  من غیر منطقی ام یا اون؟  

فرزند عزیزم پس کی قرار است بیایی و دل مادر را شاد کنی؟؟این روزها به شدت احساس تنهایی میکنم..گاهی آنقدر دیوارهای خانه به من فشار می آورند که دیوانه میشم...پس کی قرار است شیر خوردنت، تاتاتی کردنت ،بغل شدنت، شیرین زبانی هایت را ببینم؟؟کی قرار است تو اولین کلمه را به زبان بیاوری و من از شدت ذوق هی از تو خواهش کنم که دوباره تکرار کنی؟؟کی قرار است ذوق کردنت برای رفتن به مدرسه را ببینم؟کی قرار است اولین ها را با هم تجربه کنیم؟؟مادر این روزها غریب و تنهاس تو را در زندگی اش کم دارد خیلی کم دارد...به مادر بگو تا کی باید عکسهای بچه ها را با حسرت ببینم؟و یا از شنیدن مادر شدن اطرافیانم بغض کنم؟فقط به مادر بگو تا کی باید منتظر بمانم؟...فرزندم به تو قول میدهم برایت مادر خوبی شوم فقط بیا😔😔 

شوهرت عیر منطقیه

یا ابا عبدالله                                                  پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امان از وقتی که حرف تو گوش مردا نمیره ونفهم میشن

واقعا  بخدا  اینجور میکنه فک میکنم مشکل از منه  اصلا درک نمیکنه   😑😑😑😑😑😑

فرزند عزیزم پس کی قرار است بیایی و دل مادر را شاد کنی؟؟این روزها به شدت احساس تنهایی میکنم..گاهی آنقدر دیوارهای خانه به من فشار می آورند که دیوانه میشم...پس کی قرار است شیر خوردنت، تاتاتی کردنت ،بغل شدنت، شیرین زبانی هایت را ببینم؟؟کی قرار است تو اولین کلمه را به زبان بیاوری و من از شدت ذوق هی از تو خواهش کنم که دوباره تکرار کنی؟؟کی قرار است ذوق کردنت برای رفتن به مدرسه را ببینم؟کی قرار است اولین ها را با هم تجربه کنیم؟؟مادر این روزها غریب و تنهاس تو را در زندگی اش کم دارد خیلی کم دارد...به مادر بگو تا کی باید عکسهای بچه ها را با حسرت ببینم؟و یا از شنیدن مادر شدن اطرافیانم بغض کنم؟فقط به مادر بگو تا کی باید منتظر بمانم؟...فرزندم به تو قول میدهم برایت مادر خوبی شوم فقط بیا😔😔 
شوهرت عیر منطقیه

چه جوری بفهمونمش

حرف شما درسته لزومی نداره ادم شب بره جایی بمونه مخصوصا اینا که اقوام نزدیک نیستن واقعا زشته 

به من میگه مشکل از توعه   رفت و امد بلد نیستی