من خیلی حس تنها بودن دارم. یه شوهر همیشه طلبکار دارم.. یه پسر به شدت بابایی دارم. با اینکه شاغلم و خانوادمم تو همین شهرن اما اینقد تنهام که دلم میخواد مرگم زودتر برسه اما نمیرسه. گاهی میگم بزارم یه دختر گیرم بیاد شاید بعدها به درد تنهاییم بخوره اما چه تضمینی دارم اونم مث این یکی نره تو جبهه پدرش. خسته ام خیلی خسته
با دوستات بگرد منم از شوهرم دلگیرم و ناراحتم چند ساعت ناراحتی کردم گریه کردم بعد دوستم زنگم زد گفت بریم بیرون از ساعت ۵ رفتیم الان اومدم خونه حالم خیلی باهاشون خوبه
بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫
منم اینجوریم شوهرم مهربونه البته بعضی اوقات پسرم خیلی بابایی روزام خیلی تکراریه دلم گرفته خوشبحالت که سرکار میری البته خونواده شوهرم اذییت میکنن ولی به مامانم نمیگم غصه نخوره بیچاره خودش کلی گرفتاره
نه بچه واسه ادممیمومه نه همسر همیشه همدم ادمه سعی کن خودت خوش بگذرونی و خوشحال باشی
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند