2777
2789
عنوان

کسی بوده کبد چرب داشته و با مصرف کپسول زردچوبه خوبه شده باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 38374 بازدید | 40 پست
استامتیفون مسکن مولتی داروکلاسعی کن نخوری اراین داروهامنظورمه  حتماهرجامیری بگوکبدم چربه درسته ...

دارو که دارم میخورم کپسول داکسی سایکلین فکرکنم اگه اشتباه نکنم بخاطر زخم رحمم ولی اگه لیورگل درمان نمبکنه پس چرا تجویر میکنن؟

اره خیلی زیاده  ازروبروشورش میخوری یانه دکترداده؟؟ دکترب شوهرم ک گرید۱به ۲بودیدونه ۱۴۰بعدناها ...

من دکتر اول گفت شربت انار بگیر پاک کننده کبد نه اشتها آور روزی سه وعده بخور بعد نتونستم پیدا کنم گفت لیورگل بگیر نمیدونم والا گفت ۳ دفعه قبل غذا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دارو که دارم میخورم کپسول داکسی سایکلین فکرکنم اگه اشتباه نکنم بخاطر زخم رحمم ولی اگه لیورگل درمان ن ...

حالابخاطرعفونت یامشکل خلص ایرادنداره ولی اراین مسکنامثل ژلوفن بروفن سعی کن نخوری اخه دیدی بعضیاتاسرشون یکم دردمیگیره فوری میرن سراغ مسکن  منظورم اینجودی بود

لیورگلم گیاهیه تجویزمیکنن ولی دکترای خیلی معروف معمولاقبول ندارن میگن هم رژیم غذایی سالم وتحرک وکم کردن ۱۰درصدوزن بدن کافیه 

حالاضررم مداره یه دوماه بخورولی یدونه ش کن بعدناهار

وخدایی که بشدت کافیست
حالابخاطرعفونت یامشکل خلص ایرادنداره ولی اراین مسکنامثل ژلوفن بروفن سعی کن نخوری اخه دیدی بعضیاتاسرش ...

روی بروشور که زده ناشتا بهتره اره کمش میکنم عرقیجات هم میخورم انشالا منم برج ۱۲ رفتم آزمایش کلا خوب شده باشم

من دکتر اول گفت شربت انار بگیر پاک کننده کبد نه اشتها آور روزی سه وعده بخور بعد نتونستم پیدا کنم گفت ...

بجای شربت انارخوداناربگبر

اب زرشک بخور

لیموی خونگی زیلدمصرف کن اگ ابشوگرفتی 

میوه سبزی 

لبنیات کم چرب 

باهمیناکم میکنی 

بیین شوهرم ۱۱۰کیلوشه باقد۱۸۲خیلی اضاقه وزن داره 

ولی ازمردادتاامروزک سونودادبامراعات گریدگریدشویه درجه کم کرد

وخدایی که بشدت کافیست
روی بروشور که زده ناشتا بهتره اره کمش میکنم عرقیجات هم میخورم انشالا منم برج ۱۲ رفتم آزمایش کلا خوب ...

ازمایش خونتم انزیمات بالابود؟؟

شوهرمن انزیماش نرمال بودولی کبدش چرب بود

سونوگرافی خیلی مهمه 

وخدایی که بشدت کافیست
بجای شربت انارخوداناربگبر اب زرشک بخور لیموی خونگی زیلدمصرف کن اگ ابشوگرفتی  میوه سبزی  ...

اره منم چون شربتشو پیدا نکردم خود انار میخورم خاکشیر میریزم توی یه لیوان آب ورم با آب لیمو تازه میخورم و خارمریم دم میکنم میخورم با عرق کاسنی و شاتره