2777
2789
عنوان

توروخدا رهنماییم کنید ک حامله هستم یا نه بخدا خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 56 پست
😭خیلی اشتباه کردم اصلا ته دلشون با من خوب نیست گفتم عوارض بارداریتون چیه زیر زبون من ساده رفتن منم ...

اشکالی نداره اماکاش از خواهری دوستی کسی دیگه میپرسیدی عوارض بارداریشون رو همینجا خیلیها نوشتن حالا ان شاالله ک باشی عزیزمممممم غصه نخورررر نبودی هم نبودی فقط گفتی نشدم نگفتی حاملم ک 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکالی نداره اماکاش از خواهری دوستی کسی دیگه میپرسیدی عوارض بارداریشون رو همینجا خیلیها نوشتن حالا ا ...

سلام عزیزم نه متاسفانه خواهر ندارم 😣 کسی ندارم دور برم غریب ازدواج کردم 😢

برام دعا کنید به حق این ماه عزیز منم مامان بشم لطفا صلوات بفرستین برام‌😚
سلام عزیزم نه متاسفانه خواهر ندارم 😣 کسی ندارم دور برم غریب ازدواج کردم 😢

ایشالا که حامله باشی عزیزم.. منم صب بی‌بی زدم مثبت بود... ولی نمیدونم چرا تخمدانم خیلی بد تیر میکشه من کیستم دارم

زمین فقط جای ما انسان ها نیس جای حیونا هم هست باحیوانات مهربون باشیم🐈🐰🤗
ایشالا که حامله باشی عزیزم.. منم صب بی‌بی زدم مثبت بود... ولی نمیدونم چرا تخمدانم خیلی بد تیر میکشه ...

عزیزم تبریک میگم میگن نشونه خوبیه برو ازمایش بده خیالت راحت بشه من ک امروز بی بی زدم منفی بود ولی نشون مامل دادم امیدوارم کردو گفت ی حاله کمرنگی هست ولی عصرش ی لکه دیدم

عزیزم تبریک میگم میگن نشونه خوبیه برو ازمایش بده خیالت راحت بشه من ک امروز بی بی زدم منفی بود ولی نش ...

لکه چیزی نیس جاری من باردار بود چهار روز لکه بینی داشت الانم دخترش 1سالس ماشالا خیلیم خوشگله شیطونه... ایشالا توام نی‌نی داری😻😻

لکه چیزی نیس جاری من باردار بود چهار روز لکه بینی داشت الانم دخترش 1سالس ماشالا خیلیم خوشگله شیطونه. ...

فدات بشم انرژی مثبتت بخدا دیگه انقدر استرس دارم دارم دیونه میشم امروز پیش دکتر ماما رفتم واسه ۵ روز دیگه از نوشت ولی لکه دیدم نا امید شدم خیلی میترسم اصلا مادر نشم الان ۲ ساله منتظرم تخمدانم سنو رفتم ماه پیش گف خوبه سایزش فقط ۱ میلی کمه نمیدونم تاثیر داره نا‌زا نمیشم  😥

فدات بشم انرژی مثبتت بخدا دیگه انقدر استرس دارم دارم دیونه میشم امروز پیش دکتر ماما رفتم واسه ۵ روز ...

اگر فقد لکه و پریودیت نیومده احتمالا لک لانه گزینیه پیش میاد واس بعضیا

اگر فقد لکه و پریودیت نیومده احتمالا لک لانه گزینیه پیش میاد واس بعضیا

معذرت میخوام جزیات میگم ولی لک رو لباسم نبود خودم خشک کردم چن بار دیدم الان لباسم تمیزه شما چن روز گذاشت از پری بی بی گذاشتی

معذرت میخوام جزیات میگم ولی لک رو لباسم نبود خودم خشک کردم چن بار دیدم الان لباسم تمیزه شما چن روز گ ...

من باید8 این ماه پریود میشدم امروز بی‌بی گذاشتم مثبت شد من اصلا ناامید بود 8ماه تو اقدامم ی کیست درموئیدم دارم ک ناامید شده بودم ک باردار نمیشم... حالا فردا میرم دکتر از بدم و بگم تخمدانام تیر میکشه دعا کنه نی نی داشته باشم.. اصلا این ماه فکر نمیکردم باردار باشم ی بار نزدیکی داشتیم کلا 😂

معذرت میخوام جزیات میگم ولی لک رو لباسم نبود خودم خشک کردم چن بار دیدم الان لباسم تمیزه شما چن روز گ ...

نگران نباش صبر داشته باش... 

من باید8 این ماه پریود میشدم امروز بی‌بی گذاشتم مثبت شد من اصلا ناامید بود 8ماه تو اقدامم ی کیست درم ...

واقعا ی بار 🤣🤣🤣من ی شب در میون خودم کشتم 🤣🤣 انشالا ب امام رضا غریب ی بچه سالم داشته باشی عزیزم

واقعا ی بار 🤣🤣🤣من ی شب در میون خودم کشتم 🤣🤣 انشالا ب امام رضا غریب ی بچه سالم داشته باشی عزیزم

منم مث تو بودم ماها ی روز درمیون بود خسته شده بودیم دیگ بیخیال شده بودم ک باردار نمیشم ولی مثبت شد😻😻