2777
2789

سلام دوستان میشه در مورد لوازمی که باید برای یه سیسمونی خوب بگیرم ،وسایز لباس نوزاد راهنماییم کنید

برای نوزاد از چه سایزی شروع کنم ب خرید لباس و چه لباسایی بیشتر کاربرد دارن بدرد میخورن,ممنون میشم اگر نظر بدید

وزن شروع. ۵۴  وزن فعلی ۶۰. وزن هدف ۶۸.   قد۱۶۸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم لیست سیسمونی توی سیسمونی فروشیا و اینترنت هست

ولی برای لباس من ۳۰ تیکه سایز ۰ خریدم 

از سایز ۱ تا ۳ هم از هر کدوم ۶ تیکه

ای خدا از تَهِ تَهِ دلم میخوام دامن همه منتظرا سبز بشه.🙏🌹خدایا ازت ممنونم به خاطر معجزه ات خوت مراقب نی نی کوچولوم باش🥰❤🌹
عزیزم لیست سیسمونی توی سیسمونی فروشیا و اینترنت هست ولی برای لباس من ۳۰ تیکه سایز ۰ خریدم  از ...

برای نوزاد تازه متولد شده تا چند ماهگی هست

وزن شروع. ۵۴  وزن فعلی ۶۰. وزن هدف ۶۸.   قد۱۶۸

پستونک 

حوله نوزاد

شیشه شیر

سایزصفریه دست

یک سه دست

نسبت به فصل باید لباس بگیری زمستون اگه دنیامیاد براش قنداق فرنگی ولباس گرمم بگیر

پتو

تشک

بالشت

کریر که من خیلی به کارم اومد

کلاه اگه زمتون حتما بافتنی بخر

روسری بچه گونه

جوراب

سایزدوسه دست زیاد لباس نخر بخدامن نصف بیشترلباسای بچم نو هست وبدون استفاده کوچیک شد حتی یه بارم تن نکرد

سریس غذاهم بخر